CFR Cluj a sărbătorit titlul alături de LIDERI INTERLOPI. La petrecere a fost şi Vasile Dâncu

CFR Cluj a sărbătorit titlul în Restaurantul Davinci. Într-o sală de bal imensă, peste 150 de oameni au celebrat al 5-lea titlu din istoria echipeim ardelene.

17 mai 2019, 18:03
CFR Cluj a sărbătorit titlul alături de LIDERI INTERLOPI. La petrecere a fost şi Vasile Dâncu

Ioan Gheorghe Varga, zis Nelu Varga,  finanţatorul din umbră al lui CFR Cluj, a rezervat 80 de camere la Grand Hotel Italia. Printre invitații veniți de la București au fost și capi periculoși ai lumii interlope, scrie GSP.

A doua zi după meciul cu CSU Craiova, pe contul de Facebook al lui Emil Mircea Băluș, zis „Mircea Nebunu”, au apărut mai multe fotografii de la petrecerile date de CFR Cluj în 2018 și 2019, cu ocazia câștigării campionatului. Mircea Nebunu este liderul temutului clan al Sportivilor. În 2004, el a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru „tentativă de omor calificat”.

Cea de-a doua poză postată de Mircea Nebunu are descrierea: „Familia mea!!! Bravo CFR!!! Steaua nu este in stare!!!!”.

În poza făcută, duminică seară, la Restaurantul Davinci, apare un bărbat care ține în mână trofeul de campioană și medalia oferite de LPF jucătorilor de la CFR Cluj. Personajul este prieten la cataramă cu Neluțu Varga și se numește Aurel Răducan, mai cunoscut sub numele „Aurel Caran”. Proaspăt eliberat din penitenciar, bărbatul este capul unui alt clan interlop extrem de periculos: Caranii. În 2015, a fost dat în urmărire internațională după ce a dispărut din arestul la domiciliu primit în timpul anchetei într-un dosar de cămătărie. Interlopul era condamnat din 2012 la 3 ani și zece luni de închisoare. Numele lui a apărut și într-un dosar de prostituție cu minore.

În timp ce Aurel Caran se poza cu trofeele, la câțiva pași distanță stătea chestorul în rezervă Toma Rus, omul adus  în club pentru a ocupa postul de director de securitate. Acesta a fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) din Cluj până în 2006.

La petrecerea de duminică seară, alături de interlopi, polițiști și oameni de afaceri pestriți, s-a aflat și politicianul Vasile Dâncu. Fostul vicepremier din guvernul Dacian Cioloș este și un apropiat al lui Răzvan Burleanu, președintele FRF pe care l-ar năși în această vară la nunta cu Anamaria Tulumb.