CFR CLUJ – AS ROMA LIVE VIDEO ONLINE STREAM Digi Sport 1: 0-2

CFR Cluj a pierdut şi meciul de acasă cu AS Roma, scor 0-2. Italienii s-au calificat în 16-imile Ligii Europa. CFR Cluj este pe 3, cu patru puncte.

26 nov. 2020, 20:31
CFR CLUJ – AS ROMA LIVE VIDEO ONLINE STREAM Digi Sport 1: 0-2

CFR CLUJ – AS ROMA LIVE VIDEO Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de echipa AS Roma, în etapa a patra a grupei A a Ligii Europa. În etapa precedentă, clujenii au pierdut cu 0-5 în faţa formaţiei italiene, în deplasare. AS Roma s-a calificat în 16-imile competiţiei.

Pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, au marcat Debeljuh ’49 (autogol) şi Veretout ’67 (penalti).

Penaltiul a fost acordat pentru o intervenţie a lui Bălgrădean la Mkhitaryan.

Tot joi, în cealaltă partidă din grupă, Young Boys Berna a învins în deplasare ŢSKA Sofia, scor 1-0.

În etapa a cincea, la 3 decembrie, CFR Cluj va juca acasă cu ŢSKA Sofia şi AS Roma va întâlni pe teren propriu Young Boys Berna. Ultima etapă programează, la 10 decembrie, meciurile Young Boys – CFR Cluj şi ŢSKA Sofia – AS Roma.

AS Roma este lider în clasamentul grupei, cu 10 puncte. Young Boys Berna este pe locul doi, cu 7 puncte, în timp ce CFR Cluj este pe 3, cu patru puncte. Ultima poziţie este ocupată de ŢSKA Sofia, care are un punct.

CFR CLUJ – AS ROMA LIVE VIDEO ONLINE STREAM Campioana României încearcă să își ia revanșa, după 0-5 pe Olimpico, în urmă cu doar trei săptămâni. Formația lui Dan Petrescu va avea o misiune foarte dificilă, având în vedere numeroasele probleme de lot cu care se confruntă. Meciul, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, şi live text pe romaniatv.net.

CFR CLUJ – AS ROMA LIVE VIDEO ONLINE STREAM

CFR CLUJ – AS ROMA LIVE VIDEO ONLINE STREAM, 22:00, Digi Sport 1. Echipele:

CFR Cluj:

Bălgrădean – Susic, Manea, Burcă, Camora – Djokovic, Itu, Păun – Rondon, Debeljuh, Pereira
Rezerve: Sandomierksi, Checiches, Ciobotariu, Latovlevici, Haiduc, Chipciu, Vojtus, Joca, Carnat

AS Roma: P. Lopez – Spinazzola, Cristante, J. Jesus – B. Peres, Villar, Diawara, Calafiori – Pellegrini, Perez – Mayoral
Rezerve: Berti, Mirante, Karsdrop, Dzeko, Pedro, veretout, Ciervo, Milanese, Tripi, Mkhitaryan

 

Clasamentul grupei A din Europa League, după trei runde
1. AS Roma – 7p (7-1)
2. Young Boys – 4p (5-3)
3. CFR Cluj – 4p (3-6)
4. CSKA Sofia – 1p (0-5)

CFR CLUJ – AS ROMA LIVE VIDEO ONLINE STREAM Digi Sport 1, 22:00

CFR Cluj nu se va putea baza pe mai mulți jucători importanți, din cauza accidentărilor sau a infectărilor cu noul coronavirus, așa cum este cazul lui Cestor, Vinicius, Omrani, Hoban sau Deac.

„Sunt îngrijorat de forma lor și de moralul nostru după ultimul meci din campionat. Parma n-a ajuns la poartă cu Roma, noi am mai ajuns, am avut și un penalty neacordat și vreo 2-3 ocazii. Roma e în prea mare formă, revine și Dzeko, ar fi fantastic orice am scoate din meciul acesta.

Surpriză uriaşă în Liga I. Campioana CFR Cluj a fost învinsă acasă de nou-promovata UTA
Am avut atunci multe absențe, ca și acum. Dacă mai recuperam jucători, pe Vinicius, Omrani, Deac, clar că era altfel, dar au forță prea mare chiar dacă au probleme cu fundașii. Dar ei în atac au jucători fantastici care pot câștiga orice meci, nu doar cu CFR.

Clar că ne gândim la meciul cu Roma și vrem să ne calificăm, dar nu avem lotul de anul trecut, va fi greu, dar cum să nu-mi doresc să ne calificăm? Doamne ferește. Ar fi culmea! Vom da tot ce avem mai bun. Eu voi da tot ce am mai bun , ca la fiecare meci” a declarat Dan Petrescu, înaintea meciului.

AS Roma traversează o formă excelentă în campionat, fiind neînvinsă în ultimele 7 etape. Italienii sunt primii și în grupa A din Europa League, iar antrenorul Paulo Fonseca a anunțat că intenționează să-i ofere câteva minute și lui Edin Dzeko.

„Obiectivul nostru este victoria, chiar dacă va fi un meci dificil. E posibil să avem o apărare în patru. Ne lipsesc câțiva fundași centrali, iar Riccardo Calafiori va juca.

Dzeko s-a antrenat singur, cu multă intensitate, timp de două zile. Cred că va juca câteva minute, iar apoi vom vedea ce va fi cu Napoli”, a spus Fonseca, înaintea meciului de la Cluj.

CFR CLUJ – AS ROMA LIVE VIDEO ONLINE STREAM Digi Sport 1: Gabi Mureșan: „Nu avem nimic de pierdut”

Fostul căpitan al lui CFR afirmă că își dorește de la jucătorii lui Dan Petrescu să pășească pe gazon cu gândul de a câștiga, aluzie – cel mai probabil – la declarațiile făcute recent de „Bursuc”. După înfrângerea cu UTA, scor 0-1, antrenorul campioanei afirma: „În Europa nu trebuie să ne facem iluzii, soluțiile sunt foarte puține. Avem prioritate campionatul. Roma e într-o formă extraordinară, nu prea avem așteptări”.

„CFR a început bine campania europeană. Dacă vom câștiga joi, avem șanse mari de calificare. Trebuie să și credem în șansa noastră însă, să intrăm în teren, să credem că putem și să dăm totul. Dacă vrei să câștigi un meci, asta trebuie să faci.

Până la urmă, ce ai de pierdut? Joci cu Roma. Avem valoarea și experiența necesare pentru a obține un rezultat pozitiv. CFR a avut probleme de lot în ultima perioadă, de formă, poate și cu banii, nu știu exact. Dacă sunt cu banii la zi, iar nu e un lucru bun. Glumesc 😂”, a declarat Mureșan pentru GSP.ro.

„Au avut destul timp la dispoziție să-și creeze un lot suficient de puternic pentru ambele fronturi. Undeva s-a greșit. Timp au avut, să fim corecți. Antrenorul și-a ales jucătorii, iar conducerea i-a adus. Trebuia ca echipa să aibă un lot competitiv pentru ambele fronturi”, a mai spus Mureșan, întrebat fiind despre problemele de efectiv pe care le-a acuzat Petrescu.

„Un pronostic? Spun ce mi-aș dori, să batem cu 2-1”, a încheiat Gabi Mureșan.

De ce se teme antrenorul Romei de meciul cu CFR Cluj

Antrenorul echipei AS Roma, portughezul Paulo Fonseca, se aşteaptă la un meci dificil cu CFR Cluj, diferit de cel din tur, când giallorossi s-au impus cu 5-0, în etapa a treia a grupelor Europa League.

Va fi un meci dificil, CFR Cluj e foarte puternică pe teren propriu. Ei vor să demonstreze că sunt o echipă mai puternică decât în tur. Sunt sigur că va fi un meci total diferit şi va fi foarte greu pentru noi”, a declarat Fonseca la conferinţa de presă de miercuri, citat de presa italiană.

AS Roma nu poate conta în acest meci, din diverse motive, pe Smalling, Fazio, Kumbulla, Mancini şi Ibanez. Tehnicianul lusitan are doar un fundaş central la dispoziţie, pe Juan Jesus, lângă care ar putea juca Bryan Cristante, de meserie mijlocaş.

Fonseca s-a arătat preocupat de situaţia defensivei sale: ”Ne lipsesc mulţi jucători, dar nu trebuie să fie o scuză. Avem o echipă pregătită să înfrunte o formaţie puternică. Nu vreau scuze”.

Paulo Fonseca a ţinut să vorbească şi despre Diego Maradona, care s-a stins miercuri la vârsta de 60 de ani: ”Am aflat trista veste şi îmi pare foarte rău că cel mai bun jucător de fotbal a murit. Îmi pare atât de rău şi cred că este o zi tristă pentru toţi iubitorii fotbalului”.