CFR CLUJ – ASA TG. MUREŞ 2-2. Clujenii au salvat poziţia de lider a Stelei, în Liga 1

CFR CLUJ - ASA TG. MUREŞ. Vineri a început etapa a 27-a din Liga 1, cu meciurile CSMS Iaşi - FC Braşov 1-0 şi CFR Cluj - ASA Târgu Mureş 2-2.

17 apr. 2015, 15:16
CFR CLUJ – ASA TG. MUREŞ 2-2. Clujenii au salvat poziţia de lider a Stelei, în Liga 1

CFR Cluj și ASA Tg. Mureș au terminat la egalitate, 2-2 (1-1), vineri seara, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, într-o partidă din etapa a 27-a a Ligii I de fotbal.

ASA, care a obținut un punct în condițiile în care din minutul 65 a jucat în zece oameni, după eliminarea camerunezului Feussi, a ratat șansa de a urca fie și temporar pe primul loc al clasamentului, în dauna Stelei.

CFR a deschis scorul prin congolezul Ferebory Dore (9), cu o lovitură de cap, după centrarea lui Ciprian Deac, dar senegalezul Ousmane N’Doye (18) a restabilit egalitatea cu un șut din afara careului, care l-a surprins pe portarul Mihai Mincă. Există suspiciunea că faza ar fi fost influențată de Claudiu Voiculeț, aflat în poziție de ofsaid, pe traiectoria mingii.

ASA a preluat din nou conducerea din min. 57, marcând din nou prin Ousmane N’Doye, cu o lovitură de cap, însă peste doar patru minute francezul Gregory Tade (61) a egalat cu un șut din afara careului.

Portarul Mihai Mincă (CFR) a respins în bara transversală la șutul lui Ioan Hora (56).

La ASA au jucat patru foști componenți ai formației CFR Cluj — Stăncioiu, Sepsi, Voiculeț, Hora (Gabi Mureșan este accidentat).

Steaua, care va juca duminică, acasă, cu ”lanterna roșie” Oțelul Galați, are acum oportunitatea de a se desprinde din nou la patru puncte, în cazul unei victorii.


Click aici pentru a vedea CFR Cluj – ASA Tg. Mureş

ASA Tg. Mureş se află la doar două puncte în urma Stelei, în clasamentul Ligii 1, iar o victorie în Gruia i-ar aduce în premieră pe elevii lui Liviu Ciobotariu pe primul loc, cel puţin până la meciul de duminică al Stelei, cu Oţelul Galaţi.

Liviu Ciobotaru, antrenorul târg-mureşenilor, a prefaţat astfel jocul de azi, din Gruia: „Vom întâlni o formație cu un bilanț destul de bun în ultimele 3 partide, cu 2 victorii și o înfrângere în derby-ul Cluj-ului, în minutul 87.  O echipă cu jucători foarte buni, chiar dacă au unele frământări administrative, cu insolvența. Sunt jucători cu experiență, de genul lui Camora, Tade, Deac, Dore, Muniru, care au câștigat trofee. Ne așteaptă o partidă dificilă.

Din punctul nostru de vedere suntem pregătiți, băieții sunt montați, ne dorim foarte mult să revenim de la Cluj cu toate cele 3 puncte. avem această capacitate, am demonstrat până acum că suntem o forță, o echipă matură care știe ce vrea. Dar trebuie să fim foarte concentrați la ceea ce avem de făcut vineri seara. Sunt convins că vom face tot ceea ce ne stă în putință să venim cu cele 3 puncte de la Cluj, pentru a-i face fericiți și pe suporteri„.

CFR CLUJ – ASA TG. MUREŞ LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Partida va începe la ora 20.30 şi va fi transmisă de Dolce Sport.