CFR Cluj – Astra Giurgiu 2-1, în prima etapă din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, pe Astra Giurgiu, în ultimul meci al primei etape din play-off Liga 1.

02 mart. 2020, 20:04
CFR Cluj – Astra Giurgiu 2-1, în prima etapă din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

CFR Cluj s-a impus prin golurile marcate de Deac ‘8 şi Păun ’81, în timp ce pentru Astra a punctat Alibec ’58 penalty.

Astra a ratat de două ori singuri cu portarul în prima repriză, au încasat un gol de la Deac, după care a înscris. Supergolul lui Deac, o lovitură de cap cu care a plasat mingea perfect, ca un vârf de careu obișnuit cu duelurile aeriene, a deschis un meci care părea încă unul simplu pentru campioni. Doar că Astra a arătat că are fotbaliști buni și că are și curaj. Insistenți și tehnici, giurgiuvenii și-au creat ocazii clare și au demonstrat că trupa lui Petrescu nu e chiar un monstru, ci o formație cu destule defecte, pe care un adversar bun și norocos le poate specula. Alibec a irosit două faze în care s-a aflat singur în fața lui Arlauskis.

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Itu (Păun ’61), Hoban, Djokovic (Ţucudean ’73) – C. Deac, Rondon, Petrila (Ciobotariu ’84). Antrenor: Dan Petrescu.

Astra: Lazar – Graovac, Tamaş, Dima, Radunovic – Răduţ (Gheorghe ’70), Crepulja, Simion (David Bruno ’86), Graur (Begue ’46)- Fatai, Alibec. Antrenor: Bogdan Andone.

Clasament