CFR CLUJ – ASTRA 1-1, FCSB devine favorită la titlu

Formaţia Astra Giurgiu a terminat la egalitate, sccor 1-1, partida disputată duminică, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a patra a play-off-ului Ligii I. Pentru Gheorghe Mulţescu a fost primul meci de la revenirea la conducerea Astrei Giurgiu.

08 apr. 2018, 13:50
CFR CLUJ – ASTRA 1-1, FCSB devine favorită la titlu

CFR CLUJ – ASTRA 1-1

Golurile au fost marcate de Vinicius ’54 pentru gazde şi Polczak ‘81 pentru oaspeţi.

1-0: Vinicius a înscris cu capul din şase metri

1-1: Polczak a egalat tot cu o lovitură cu capul, după un corner.

În minutul 90+1, de la Astra a fost eliminat Radunovic, pentru cumul de cartonaşe.

ECHIPELE DE START

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Hoban, Djokovic – Deac, Culio, Ioniţă – Ţucudean
Rezerve: Vâtcă – Mureşan, Peteleu, Păun, Mailat, Costache, Omrani
Antrenor: Dan Petrescu

Astra: Iliev – Belu, Polczak, Erico, Radunovic – Mrzljak, Dandea – Balaure, Seto, Stan – Abang
Rezerve: Lazar – L. Buş, Moise, Butean, V. Gheorghe, Culda
Antrenor: Gigi Mulțescu

Arbitru: Radu Petrescu / Asistenți: Adrian Ghinguleac și Mircea Grigoriu (toți din București) / Rezervă: Florin Marcu (Oradea) / Observator: Nicolae Grigorescu (Timișoara)

Etapa a 4-a din play-off:
CSMS Iași – Viitorul 0-2
CFR – Astra
Luni, 20:45 FCSB – U Craiova

CLASAMENT:

Bogdan Mara, managerul sportiv al grupării ardelene, este, însă, convins că trupa antrenată de Dan Petrescu va reveni pe primul loc după etapa a 4-a din play-off. CFR Cluj va da piept cu Astra Giurgiu, în Gruia, duminică, de la ora 20:45.

„De Paşte, CFR va fi pe primul loc, cu siguranţă!”, a spus Bogdan Mara.

CFR Cluj – Astra Giurgiu, din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1, se va disputa duminică, 8 aprilie, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, telekom Sport, Look tv şi live text pe RomaniaTV.net.

Referitor la o eventuală plecare a lui Dan Petrescu în China, la finalul sezonului, Bogdan Mara a declarat: „Cu siguranţă rămâne! Am ajuns la un acord cu Dan Petrescu de a mai continua un an faţa de ce avea”.

În urmă cu doar câteva zile, Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, a anunţat că Dan Petrescu ar fi semnat un contract cu o echipă din China și că Edi Iordănescu va fi noul antrenor al CFR-ului, începând din sezonul viitor. Informaţia a fost dezminţită, rapid, de oficialii clubului din Gruia.

CFR Cluj – Astra Giurgiu LIVE VIDEO. În singurul meci programat în Liga 1 duminică, în prima zi de Paște, echipa care a dominat sezonul curent, CFR Cluj, primește vizita echipei care și-a dat afară antrenorul, Astra Giurgiu, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul CFR Cluj – Astra este live video online de la ora 20:45.

CFR Cluj – Astra Giurgiu LIVE VIDEO. Meciul din Gruia va pune față în față două echipe aflate în diferite stări de spirit. Dacă astralii sunt dărâmați și fără nicio ambiție, dată fiind lipsa de obiectiv, CFR Cluj are multe de pierdut dacă nu învinge. Trupa lui Dan Petrescu e pe locul 2 numai din cauza golaverajului inferior celor de la FCSB, iar în meciul cu Astra caută să marcheze cât mai mult pentru a reveni în frunte.

CFR Cluj – Astra Giurgiu LIVE VIDEO. Tradiția ne spune clar cine va câștiga în meciul din prima zi de Paște. Ardelenii au numai meciuri ușoare cu cei de la Astra, indiferent unde se joacă acestea. Șase din ultimele șase meciuri directe au fost câștigate de CFR Cluj. În ultimul meci din sezonul regular, trupa lui Dan Petrescu a câștigat extrem de ușor cu Astra, 2-0, într-un meci în care fosta campioană a venit în Gruia ca în vacanță.

CFR Cluj – Astra Giurgiu LIVE VIDEO. Prin urmare, casele de pariuri văd și ele o victorie lejeră a CFR-ului. Cota pentru ”1 solist” este acum de 1,40-1,45, însă ar putea ajunge la valori mult mai mici până la ora de start a partidei. Dincolo, o surpriză în Gruia primește un 8,50 sec.

CFR Cluj – Astra Giurgiu LIVE VIDEO: victoria celor de la CFR Cluj reprezintă pontul recomandat de specialiști la acest meci.