CFR CLUJ – DINAMO 1-0 în etapa a 3-a din LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

CFR Cluj s-a impus, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-0 cu Dinamo în etapa a 3-a din Liga 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Omrani, din penalty, în minutul 82. Mailat de la CFR Cluj a fost eliminat în minutul 89.

27 iul. 2019, 19:40
CFR CLUJ – DINAMO 1-0 în etapa a 3-a din LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

CFR Cluj a început tare meciul cu Dinamo, care a rezista eroic la trei ocazii importante avute de echipa lui Dan Petrescu. Cea mai mare ocazie a reprizei a venit în minutul 26. Liber în careul dinamoviștilor, Cestor a trimis cu capul puțin pe lângă poarta oaspeților.

Campioana a fost salvată în minutul 82, când Omrani a înscris din penalty. Filip l-a faultat în careu pe Cestor, iar francezul, ajuns golgeterul echipei în lipsa lui Țucudean, l-a învins cu emoții pe Piscitelli.

CFR CLUJ – DINAMO 1-0 (0-0)

Omrani 82p

CFR CLUJ: Arlauskis – Butean, A. Mureșan, Cestor, Peteleu – Itun (46 Omrani), Hoban, Luis Aurelio – M. Pereira (63 Mailat), Val. Costache, Al. Păun (90 Burcp). Antrenor: Dan Petrescu.

DINAMO: Piscitelli – Moura, Bejan, R. Grigore, Sin – Mrzljak (46 Bru), Răuță, I. Filip (85 D. Popa) – Sorescu, Montini, R. Moldoveanu (78 R. Mihaiu). Antrenor: Sebastian Moga.

Clasament