CFR CLUJ – FC SEVILLA 1-1 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. La 8 minute de un scor istoric în Europa League 2020

CFR Cluj a fost la doar 8 minute distanță de un nou succes istoric în Europa! Campioana României a condus-o pe FC Sevilla până în minutul 82. CFR Cluj deschisese scorul prin Ciprian Deac, în minutul 59, dintr-un penalti acordat de centralul Deniz Aytekin pentru henţ în careu, după consultarea VAR.

20 feb. 2020, 07:38

CFR CLUJ – FC SEVILLA 1-1

Vezi golurile AICI .

CFR CLUJ – FC SEVILLA 1-1, spaniolii egalează dintr-un corner acordat uşor

Min. 59: CFR CLUJ – FC SEVILLA 1-0 GOOOOL Ciprian Deac, penalty acordat de VAR 

UPDATE min. 45+2: La pauză, CFR – Sevilla 0-0.

UPDATE min. 33: Bară Sevilla. Suso centrează, De Jong deviză cu călcâiul, iar mingea lovește transversala. 

Min. 1: Meciul CFR Cluj – FC Sevilla, contând pentru prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, a început, joi seară, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. În tribune sunt aproximativ 15.000 de spectatori.

 

Partida a început cu o întârziere de aproximativ şase minute, probabil din cauza unor probleme tehnice legate de sistemul VAR.


Echipe de start

CFR Cluj (4-4-2): Arlauskis – Cr. Manea, Burcă, Vinicius, Camora – Deac, Bordeianu, Djokovic, Păun – L. Traore, Omrani 
Rezerve: Sandomierski, Luis Aurelio, Boli, Golofca, Hoban, Cestor, Rondon
Antrenor: Dan Petrescu

Sevilla (4-3-3): Vaclick – J. Navas, Kounde, D. Carlos, Escudero – Jordan, Gudelj, Fernando – Suso, L. De Jong, Ocampos
Rezerve: Bounou, Sergi Gomez, Rony Lopes, Banega, Vasquez, Reguilon, En-Nesyri
Antrenor: Julen Lopetegui

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu” (Cluj)
Arbitru: Deniz Aytekin. Asistenți: Eduard Beitinger, Dominik Schaal (toți din Germania

Echipa lui Dan Petrescu vine după cel mai bun sezon în cupele europene din ultimii ani, calificându-se în premieră în primăvara europeană după ce a încheiat pe locul doi într-o grupă cu Celtic, Rennes și Lazio.

Sevilla e clasată pe locul 5 în campionatul Spaniei. Echipa antrenată de Julen Lopetegui are în componență vedete precum Jesus Navas, Ever Banega, Ocampos, Nolito și Munir.

CFR CLUJ – FC SEVILLA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Dan Petrescu: „Sevilla e în primele 3 la câștigarea Europa League” 

Dan Petrescu, tehnicianul campioanei CFR Cluj, a prefațat meciul cu Sevilla în cadrul unei conferințe de presă:  „E posibil  să fie vreo 4-5 schimbări față de echipa din ultima etapă cu Viitorul (n.r. scor 0-0), pentru că regula U21 m-a împiedicat să pregătesc așa cum aș fi vrut acest meci. Însă asta nu ar fi o scuză pentru noi, dacă nu vom face un meci bun mâine. 

Am observat că la fazele fixe sunt foarte buni. Au talie bună, bat bine, se apară bine. Din păcate pentru noi, nu vin după o serie bună. Acum, ei vor să dea totul să câștige trofeul. În opinia mea, e în primele 3 favorite la câștigarea Europa League. Echipa a doua a lor ar câștiga campionatul în România”

CFR CLUJ – FC SEVILLA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Julen Lopetegui: ”Știm să ne adaptăm la starea gazonului!”

Spaniolii vin la Cluj cu gândul să câștige și să ia o opțiune importantă pentru calificare. Antrenorul Sevillei, Julen Lopetegui, a declarat că echipa sa se va adapta condițiilor existente.

”Întâlnim o echipă bună, dar ne așteptăm ca rezultatul de mâine să ne fie favorabil. Ne pasă de starea terenului, dar știm să ne adaptăm și nu vom schimba echipa în funcția de starea gazonului.

Nu-l cunosc personal pe Dan Petrescu. Știu că are o echipă competitivă, cu jucători buni, și știu că pregătește foarte bine atât defensiva, cât și ofensiva”, a mai spus tehnicianul spaniol, în conferința de presă de dinaintea jocului.

CFR Cluj îi cheamă gratis pe elevi la meciul cu SEVILLA. Ce condiții sunt

CFR Cluj îi cheamă gratuit pe elevi la meciul cu Sevilla, joi, 20 februarie, pentru a se asigura că va avea stadionul arhiplin. 

”Ești elev? Ia-ți colegii și hai în mod organizat pe stadion la meciul cu Sevilla de joi, 20 februarie, ora 19:55!

Pentru a putea avea acces gratuit la acest meci, grupul trebuie să fie format din minim 5 elevi și un adult însoțitor. Exemplu: O clasă cu 20 de elevi minori poate să aibă alături maxim 4 adulți însoțitori.

Trimite-ne solicitarea ta scrisă la adresa de email [email protected], spune-ne ce școală/clasă reprezinți, câți elevi vor fi (minim 5) și numele adulților însoțitori, iar noi îți explicăm cum vei putea intra la meci! Fiecare solicitare care va fi aprobată, va primi un răspuns pe e-mail cu un cod de confirmare, cod pe care trebuie să îl spună adulții însoțitori la poartă.

Locurile sunt limitate, iar cei care nu primesc înapoi un e-mail de confirmare nu vor beneficia de acces gratuit la acest meci. Solicitările vor fi luate în considerare în funcție de ordinea în care sosesc pe adresa menționată‼

Înscrierile se încheie marți în data de 18 februarie – ora 10:00 (cu două zile înainte de meci)!”, anunță oficialii clubului clujean.

CFR CLUJ – FC SEVILLA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Dan Petrescu ar putea pleca de la CFR 

Dan Petrescu (51 de ani) și-a delegat agentul să-i caute un nou angajator. El simte că nu ar mai putea obține nimic în plus la Cluj și devine o soluție la îndemâna Federației, în situația în care Cosmin Contra ar rata calificarea la EURO 2020, potrivit gsp.ro

În locul lui Dan Petrescu ar putea veni Dusan Uhrin, actualul antrenor al lui Dinamo. Uhrin are o clauză minusculă de reziliere cu clubul lui Ionuț Negoiță.

Petrescu l-a împuternicit pe impresarul lui, Nicolae Pârnău, să-i caute alt loc de muncă din iarna aceasta. Există și cluburi din străinătate interesate de „Bursuc”, Federația nu ar fi singura soluție pentru el. Presa din Rusia a scris recent despre planul pe care l-ar avea Soci, de recrutare a lui Petrescu. E reală ideea conducerii de la Soci de a-l atrage pe tehnicianul român. Patronul clubului e Rotenberg, același care controla Dinamo Moscova în perioada în care Dan i-a condus pe alb-albaștri.

Doar că Soci e ultima în clasamentul din Rusia și l-ar vrea pe Petrescu pentru salvarea de la retrogradare, un obiectiv care nu sună tentant, mai ales că ar fi vorba despre o misiune asemănătoare aceleia pe care Dan și-a asumat-o la precedentul „exit” de la CFR, când a mers la „lanterna” din China, Guizhou, tot cu scopul de a păstra echipa în prima ligă. Atunci nu a îndeplinit obiectivul, acum ar risca să-și mai treacă o retrogradare în CV.

În plus, antrenorul ar avea o ofertă clară și de la Legia Varșovia, echipa poloneză clasată în acest moment pe locul 1 în campionat. Dan Petrescu e ademenit cu un salariu de 45.000 de euro, dar antrenorul negociază ca în banii aceștia să nu fie inclus tot staff-ul său. Bonusurile polonezilor sunt impresionante: câte un milion de euro pentru campionat, grupele cupelor europene și primăvară!

Destinația lui Petrescu nu e clară, ceea ce înseamnă că Federația ar putea să profite de context. E clar numai că antrenorul își dorește să plece de la Cluj. Simte că a obținut deja maximum cu CFR, două titluri de campion și calificarea în grupele Europa League.

Să continue în Gruia ar însemna doar să riște să coboare, ca rezultate. Formația lui e și acum prima în campionat, doar că s-a apropiat și FCSB, iar Craiova rămâne concurentă, chiar dacă oltenii au consumat în ultima vreme puncte în meciuri cu echipe mici.

CFR CLUJ – FC SEVILLA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Ambele echipe scârţâie înainte de meciul direct

CFR nu merge atât de bine pe cât şi-ar fi dorit în 2020. Clujenii au câştigat un singur meci, cel cu FCSB (1-0, în Gruia) şi se pregătesc să primească vizita Sevillei într-o formă nu foate bună din punct de vedere al rezultatelor. Vestea bună pentru CFR CLuj e că nici FC Sevilla nu trece printr-un moment foarte bun de formă. Andaluzii antrenaţi de Julen Lopetegui n-au câştigat de patru meciuri în competiţiile interne, ultima dată remizând cu ultima clasată din La Liga, 2-2 cu Espanyol.

CFR CLUJ – FC SEVILLA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Andaluzii l-au pierdut pe Chicharito, Petrescu l-a luat pe Chipciu

CFR Cluj a făcut patru transferuri tari în această iarnă. Campioana i-a adus pe Denis Ciobotariu (Dinamo), răzvan Andronic (FC Botoşani), Grzegorz Sandomierski (Jagiellonia), Alexandru Chipciu (Anderlecht) şi Cristi Manea (Apollon Limassol). De partea cealaltă, FC Sevilla i-a transferat pe Youssef En-Nesyri (Leganes) şi Suso (AC Milan), dar i-au pierdut pe Munas Dabbur (Hoffenheim) şi Chicharito (LA Galaxy).

CFR CLUJ – FC SEVILLA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. VAR la meciul din Gruia

Meciul CFR Cluj – FC Sevilla, din 16-imile de finală ale Europa League, va fi monitorizat cu sistemul VAR (Video Assist Referee). UEFA a introdus sistemul video şi în Europa League odată cu startul fazelor eliminatorii din cea de-a doua competiţie intercluburi de pe continent. Arbitri din Germania vor fi la condecerea meciului din Gruia, cu Deniz Aytekin la centru, iar asistenţi Eduard Beitinger şi Dominik Schaal. Al patrulea oficial va fi Patrick Ittrich, în timp ce oficialii responsabili de asistenţa video vor fi Daniel Siebert (arbitru VAR) şi Bibiana Steinhaus (asistent VAR).

Recent, Deniz Aytekin a fost arbitrul confruntării dintre naţionalele României şi Spaniei, în septembrie 2019, pe Arena Naţională.

Returul va avea loc joi, 27 februarie, la Sevilla.