CFR Cluj – Ferencvaros sau Slavia Praga în play-off-ul UCL dacă va trece de Young Boys. Dacă nu, va juca în play-off-ul UEL cu Steaua Roşie sau Sheriff Tiraspol

CFR Cluj va evolua cu Ferencvaros sau cu Slavia Praga în play-off-ul Ligii Campionilor, dacă va trece de Young Boys Berna, în turul al treilea preliminar, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, luni, la Nyon.

02 aug. 2021, 16:14
CFR Cluj – Ferencvaros sau Slavia Praga în play-off-ul UCL dacă va trece de Young Boys. Dacă nu, va juca în play-off-ul UEL cu Steaua Roşie sau Sheriff Tiraspol

CFR Cluj – Ferencvaros sau Slavia Praga în play-off-ul UCL. Ardelenii ar urma să dispute primul meci pe teren propriu, la 17 sau 18 august, în play-off-ul Ligii Campionilor. Returul este la 24 sau 25 august. La Slavia Praga evoluează mijlocaşul Nicuşor Stanciu.

CFR Cluj – Ferencvaros sau Slavia Praga în play-off-ul UCL

CFR Cluj joacă, marţi, pe teren propriu, cu campioana Elveţiei, Young Boys Berna, în prima manşă a turului al treilea preliminar. Returul este la 10 august. Echipele calificate din play-off vor evolua în grupele Ligii Campionilor.

CFR CLUJ – LINCOLN 2-0. Campiona României rămâne în preliminariile Ligii Campionilor

CFR Cluj ar putea întâlni Steaua Roşie Belgrad sau Şerif Tiraspol, în play-off-ul Ligii Europa, dacă nu trece de Young Boys Berna. Învinsa dublei manşe dintre Steaua Roşie Belgrad şi Şerif Tiraspol va fi adversara CFR Cluj, în play-off-ul Europa League, dacă echipa campioană a României nu trece de Young Boys Berna. CFR Cluj, dacă este cazul, va juca primul meci în deplasare, la 19 august, returul fiind programat la 26 august.

Calificare în turul III preliminar al UCL îi asigură echipei CFR Cluj prezenţa în faza grupelor unei competiţii europene, fie ea Liga Campionilor, Liga Europa sau Conference League, în funcţie de rezultatele viitoare.