CFR Cluj, ghinion imens la tragerea la sorţi! Campioana României a ratat şansa de a merge direct în play-off-ul Europa League

CFR Cluj a fost lipsită de noroc la tragerea la sorți efectuată, luni, la Nyon. Campioana României avea șansa de a sări peste turul III preliminar al Europa League, însă sorţii nu i-au fost favorabili.

31 aug. 2020, 16:31
CFR Cluj, ghinion imens la tragerea la sorţi! Campioana României a ratat şansa de a merge direct în play-off-ul Europa League

UEFA a fost nevoită să apeleze la o măsură neconvențională din cauza programului dat peste cap de coronavirus. Numai 8 din cele 10 campioane eliminate în turul II preliminar din UCL vor evolua în turul III din Europa League în timp ce două dintre campioane, Ludogorets (Bulgaria) și FK Tirana (Albania), alese prin tragere la sorți, vor merge direct în play-off-ul Europa League.

Astfel, echipa lui Dan Petrescu își va afla adversara din turul III preliminar, marți, 1 septembrie. CFR Cluj intra pe ruta campioanelor și va întâlni o formație eliminată în turul I preliminar al Ligii Campionilor sau în calificări.

TRAGERE LA SORŢI EUROPA LEAGUE: FCSB şi FC Botoşani şi-au aflat adversarele

Urna posibilelor adversare ale lui CFR:

Astana (Kazahstan)
Dundalk (Irlanda)
Slovan Bratislava (Slovacia)
Dinamo Tbilisi (Georgia)
Fola (Luxemburg)
Djugardens (Suedia)
Linfield (Irlanda de Nord)
Buducnost (Muntenegru)
Flora (Estonia)
Riga (Letonia)

Calendarul Europa League pentru CFR Cluj:
1 septembrie: tragerea la sorți pentru turul 3 preliminar
17 septembrie: turul 2
18 septembrie: tragerea la sorți pentru play-off
24 septembrie: turul 3
1 octombrie: play-off