CFR Cluj i-a demis pe antrenorii Francisc Dican şi Dan Matei

Clubul de fotbal CFR Cluj a renunțat la serviciile antrenorilor Francisc Dican și Dan Matei, după remiza înregistrată pe teren propriu în fața formației Concordia Chiajna (0-0), vineri seara, în primul meci al etapei a 21-a a Ligii 1.

05 dec. 2015, 11:57
CFR Cluj i-a demis pe antrenorii Francisc Dican şi Dan Matei

Gruparea clujeană, care nu a înregistrat nicio victorie în ultimele cinci meciuri disputate, ocupă în acest moment locul 9 în clasament, la cinci puncte distanță de ultimul loc care asigură participarea la play-off.

„Clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorii Feri Dican și Dănuț Matei. Dorim să le mulțumim pentru tot efortul depus într-o perioadă deloc ușoară a clubului nostru și le urăm mult succes în continuare”, se precizează într-un comunicat dat publicității sâmbătă de CFR Cluj.

Francisc Dican, în vârstă de 48 ani, a fost promovat antrenor principal la CFR Cluj în luna aprilie acestui an, după ce activase anterior ca secund. În vară, clubul clujean l-a adus în staff-ul tehnic și pe Dan Matei (34 ani), deoarece Dican nu poseda licența PRO.