CFR CLUJ – RENNES 1-0 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT Telekom Sport Look TV. Meci crucial în Europa League 2019

CFR CLUJ - RENNES LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT Telekom Sport Look TV. CFR Cluj și Rennes se întâlnesc din nou în grupele Europa League, de această dată în Gruia. Meciul se joacă joi, de la ora 19:55 și va fi transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Plus și liveTEXT pe RomaniaTV.net.

07 nov. 2019, 17:49
CFR CLUJ – RENNES 1-0 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT Telekom Sport Look TV. Meci crucial în Europa League 2019

CFR CLUJ – RENNES LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT Telekom Sport Look TV

Click aici pentru a vedea CFR Cluj – Rennes

Min. 87, Rondon deschide scorul

Celtic egalează la Roma, 1-1 cu Lazio, rezultate bun pentru CFR!

Min. 35: Ocazie Rennes! Cea mai mare ocazie a meciului, de până acum! Arlauskis a avut o intervenţie formidabilă la lovitura de cap a lui Niang. 

Min. 19: Ocazie Rennes! Raphina a trimis un şut din marginea careului peste poarta lui CFR.  

Min. 11: Ocazie Rennes! Bourigeaud şutează cu dreptul, însă de această dată Arlauskis prinde fără probleme. 

 

Min. 5: Ocazie Rennes! Del Castillo a şutat pe direcţia lui Arlauskis, dar lituanianul a scos mingea.  

 
 
 
 


În celalălalt meci al grupei, Lazio a deschis scorul în faţa celor de la Celtic

ECHIPELE DE START

CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu, Burcă, Boli, Camora – Culio, Bordeianu – Deac, Djokovic, Omrani – Traore
Rezerve: Fernandez, Păun, Golofca, Butean, Hoban, Cestor, Rondon
Antrenor: Dan Petrescu

Rennes: Salin – Traore, Da Silva, Gnagnon, Maouassa – Del Castillo, Bourigeaud, Grenier, Raphina – Hunou, Niang
Rezerve: Bonet, Nyamsi, Siebatcheu, Guitane, Morel, Gelin, Gboho
Antrenor: Julien Stephan

În trei meciuri disputate în grupe, CFR Cluj are două victorii și o înfrângere, în timp ce francezii au înregistrat un egal și două eșecuri.

În tur, CFR Cluj a câștigat cu scorul de 1-0, într-un meci cu trei eliminați, doi la Rennes și unul la CFR Cluj. De asemenea, francezii au ratat și un penalty.

Clujenii sunt la un punct distanță de liderul Grupei E, Celtic, având 6 puncte. Lazio e pe 3, cu 3 puncte, iar Rennes este codașa, cu doar un punct.

Clasamentul Grupei E
1. Celtic – 7 puncte
2. CFR Cluj – 6 puncte
3. Lazio – 3 puncte
4. Rennes – 1 punct

CFR CLUJ – RENNES LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: ce spun antrenorii

Lui Dan Petrescu i-a trecut supărarea pentru evoluția de la Rennes, unde CFR Cluj a câștigat cu 1-0, după ce a văzut thriller-ul din Liga Campionilor, de la Londra, unde Ajax nu a reușit să o învingă pe Chelsea deși a condus cu 4-1.

„După meciul tur și eu am fost supărat pentru cum am jucat în repriza a doua. Dar am văzut meciul Chelsea – Ajax de ieri și mi-a trecut supărarea”, a declarat antrenorul ardelenilor, la conferința de presă de dinaintea returului cu Rennes, din Gruia.

Petrescu a avut un nou mesaj pentru contestatarii campioanei României. „Sunt convins doar de fanii noștri că țin cu CFR, de restul românilor nu știu. Eu voi ține cu orice echipă din România care joacă în Europa. Îi așteptăm pe copiii care și-au luat bilete, sper să ne ajute”, a mai spus Petrescu.

„Dacă vom bate, vom avea șansa de a continua, dar tot a treia în grupa aceasta. Fiindcă dacă Lazio câștigă cu Celtic, e aceeași situație ca acum când câștigăm. Suntem în urmă cu 40 de milioane de euro la buget, acesta este adevărul. Raphinha i-a costat 20 de milioane de euro pe cei de la Rennes, bugetul pe doi ani sau doi ani și jumătate al nostru. Despre ce vorbim? După meciul cu Rennes am fost și eu supărat după repriza a doua a CFR-ului, nu doar specialiștii sau microbiștii. După ce-am văzut Chelsea cu Ajax, nu mai sunt! A jucat Chelsea în zece, Ajax în opt, iar olandezii erau mai buni. Acesta este fotbalul în Europa” – Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

„Sperăm să terminăm 11 contra 11. Trebuie să îi mulțumim 100% pe cei 500 de suporteri care și-au anunțat prezența. Echipa noastră progresează, dar vom vedea după cele 90 de minute de joc. Vom face toate pregătirile necesare pentru a câștiga” – Julien Stephan, antrenor Rennes

CFR CLUJ – RENNES LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT Telekom Sport Look TV. ECHIPELE PROBABILE: 

CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu, Burcă, Boli, Camora – Bordeianu – Deac, Djokovic, Culio, Omrani – Traore 
Rezerve: Fernandez, Pașcanu, Păun, Golofca, Hoban, Cestor, Rondon 
Antrenor: Dan Petrescu 

Rennes: Salin – Traore, Gnagnon, Morel, Maouassa – Raphinha, Grenier, Bourigeaud, Niang – Del Castillo, Hunou 
Rezerve: Bonet, Da Silva, Nyamsi, Siebatcheu, Lea Siliki, Gelin, Gboho 
Antrenor: Julien Stephan 

Arbitru: Tiago Martins // Asistenți: Luis Campos, Pedro Almeida (toți din Portugalia) 

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu” (Cluj-Napoca) 

Francezii vin la Cluj cu speranța de a-și lua revanșa și a-și salva șansa la calificarea din grupă, unde ocupă ultimul loc, cu un punct. Partida va fi comentată de Dan Ştefănescu şi George Dobre, iar reporterul Digi Sport Viorel Grigoroiu va transmite în direct de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, unde se va disputa partida.

Realizatorul Digi Sport Special, Vali Moraru, va discuta cu invitații săi, de la ora 18:15, despre șansele CFR Cluj de a trece de grupe. Comentariile din pauză și concluziile meciului vor fi aduse în cadrul emisiunii Euro Fotbal de către realizatorul Digi Sport, Radu Naum, care îi va avea invitaţi în platou pe: Ilie Dumitrescu, Gabi Balint și Cristi Geambașu.

CFR CLUJ – RENNES LIVE VIDEO ONLINE STREAMING

CFR Cluj şi Rennes se reîntâlnesc la două săptămâni de la meciul disputat în Franţa, acolo unde campioana en titre şi liderul la zi din Liga 1 s-a impus la limită, scor 1-0. Ciprian Deac a înscris unicul gol al meciului în minutul 9, meciul fiind marcat de cele două eliminări din tabăra francezilor.

Portarul Mendy a fost eliminat în minutul 5, pentru ca Rennes să mai primească o lovitură în primul minut al reprizei a doua: eliminarea lui Camavinga. Chiar şi aşa, CFR Cluj nu a reuşit să se desprindă pe tabelă şi a avut mari emoţii pe final, mai ales după ce Susic a văzut al doilea galben în minutul 82. S-a terminat 1-1, iar Rennes vine joi la Cluj să îşi joace ultima şansă la calificare, în condiţiile în care francezii au un singur punct şi sunt ultimii în grupa E, grupă condusă de Celtic, cu şapte puncte, urmată de CFR Cluj, cu şase puncte, şi de Lazio, cu trei puncte.

În weekend, CFR Cluj a învins Academica Clinceni, scor 3-0, în etapa a 15-a a Ligii 1. „Meciul cu Rennes va fi mai uşor de abordat de jucători, nu de mine. Pentru că la meciul cu Rennes ei sunt favoriţi, ei au de pierdut, nu noi. Rennes e echipa mai valoroasă, buget mai mare, jucători mai buni. Dacă mai batem o dată, înseamnă că suntem tari de tot. Rennes va veni sigur şi va juca cu noi la victorie”, a declarat Dan Petrescu, după meciul cu Clinceni.

CFR CLUJ – RENNES LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Tiago Martins arbitrează meciul

Portughezul Tiago Martins arbitrează meciul CFR Cluj – Rennes, care se va disputa, joi, de la ora 19.55, în etapa a patra a grupei E a Ligii Europa. Tiago Martins va fi ajutat de Luis Campos şi Pedro Almeida. Rezervă va fi Hugo Miguel. Meciul va fi transmis în direct la Telekom Sport 1.

CFR CLUJ – RENNES LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Francezii s-au odihnit în weekend

Clubul Rennes a anunţat, sâmbătă, că meciul pe care adversara CFR Cluj urma să îl dispute în deplasare cu Nimes, de la ora 21.00, în Ligue 1, a fost amânat din cauza intemperiilor.

„Păi Rennes nu a jucat. Îmi doream să joace, că poate mai pierdeau ceva jucători, era bine să joace. Ei acum o să vină odihniţi şi nu e bine pentru noi acest lucru. Sigur vom fi mai motivaţi la meciul cu Rennes decât am fost astăzi şi şansele sunt egale, pentru că valoric, Rennes e mai bună, dar nu o să mai avem norocul sigur din primul meci, cu doi eliminaţi. O să se joace 11 la 11. Trebuie să fim noi mai buni decât în meciul tur şi să sperăm la un rezultat pozitiv. Orice rezultat pozitiv în continuare eu zic că e fantastic pentru noi şi pentru fotbalul românesc”, a mai spus Dan Petrescu.

Joi, pe canalele Digi Sport, Telekom Sport, Look Tv, vor putea fi urmărite alte 7 partide din UEFA Europa League. Meciurile pot fi văzute live și pe Digi.Online, pe teritoriul României şi live text pe RomaniaTV.net.