CFR CLUJ – SEPSI 2-0. Ardelenii se distanţează la 5 PUNCTE de FCSB. Vezi CLASAMENTUL

CFR Cluj a câștigat, luni, meciul din etapa a 19-a cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-0, și s-a distanțat la 5 puncte de FCSB.

27 nov. 2017, 20:42
CFR CLUJ – SEPSI 2-0. Ardelenii se distanţează la 5 PUNCTE de FCSB. Vezi CLASAMENTUL

Prima ocazie importantă a partidei i-a aparținut lui Sepsi, dar Arlauskis a fost atent și a blocat lovitura de cap a lui Istvan Fulop din minutul 23. CFR a reușit să deschidă scorul în minutul 36, când Omrani l-a învins pe Niczuly cu un șut din interiorul careului. Faza a fost una controversată, existând dubii că mingea trimisă de francez ar fi depășit linia porții. Totuși, specialiștii au mers pe mâna arbitrului Andrei Chivulete, iar golul a fost considerat, la unison, valabil (detalii, aici). După numeroase momente de joc anost, CFR a reușit să-și majoreze avantajul și să încheie definitiv soarta partidei. În minutul 77, Andrei Mureșan a înscris cu capul în urma unei lovituri libere executate perfect de Ciprian Deac, stabilind astfel scorul final al partidei.

Grație victoriei, CFR Cluj a acumulat 43 de puncte și s-a distanțat la cinci puncte de FCSB, ocupanta locului doi. De partea cealaltă, Sepsi continuă parcursul modest din Liga 1. Covăsnenii sunt pe locul 12, cu 12 puncte, condamnați să lupte pentru evitarea retrogradării.

CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe 2-0 (1-0)

Omrani 36, A. Mureșan 77

CLASAMENT