CFR CLUJ – SLAVIA PRAGA 0-1 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. Spre grupele Ligii

CFR Cluj - Slavia Praga se joacă marţi, de la ora 22:00, în play-off-ul UEFA Champions League. Partida va fi în direct pe Telekom Sport, Digi Sport, Look Tv şi cele mai importante faze vor fi în timp real pe site-ul nostru.

20 aug. 2019, 11:23
CFR CLUJ – SLAVIA PRAGA 0-1 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. Spre grupele Ligii

CFR CLUJ – SLAVIA PRAGA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. CFR Cluj a oferit cea mai mare surpriză de până acum, din UEFA Champions League, când a eliminat-o pe Celtic Glasgow în urma meciului disputat chiar în Scoţia. După „scăriţa” lui George Ţucudean, toată Europa a fost nevoită să o ia în serios pe campioana României. Cu toate acestea, „dubla” cu Slavia Praga nu va fi mai uşoară, dar CFR este obişnuită. Potrivit spuselor lui Dan Petrescu, atât cu Celtic, dar şi cu Astana şi Maccabi Tel Aviv, ardelenii au pornit cu şansa a doua, dar în cele din urmă au reuşit să îşi asigure calificarea. 

CFR CLUJ – SLAVIA PRAGA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV

CFR CLUJ – SLAVIA PRAGA 0-1, gol Masopust din pasa lui Stanciu

Echipe de start: 

CFR CLUJ: Arlauskis – Susic, Cestor, Burcă, Camora – L. Aurelio, Bordeianu, Djokovic – Deac, Țucudean, Omrani. Rezerve: Vâtcă – Al. Păun, Costache, Rondon, Hoban, A. Mureşan, Peteleu. Antrenor: Dan Petrescu. 

SLAVIA PRAGA: Kolar – Coufal, Kudela , Hovorka, Boril – Van Buren, Soucek – Masopust, Stanciu, Olayinka – Traore. Rezerve: Kovar – Holes, Husbauer, Al. Băluţă, Skoda, Helal, Kral. Antrenor: Jindřich Trpisovsky.

 

Campionii s-au încurcat în deplasare, în Liga 1, terminând la egalitate, 1-1 cu Sepsi, dar Dan Petrescu a folosit echipa de campionat. La meciul din Champions League cu siguranţă primul 11 va avea o altă componenţă, iar cea mai mare noutate ar putea fi introducerea încă din primul minut a lui George Ţucudean. Din păcate pentru „feroviari”, Emmanuel Culio este în continuare accidentat. 

În schimb, Slavia a început aproape perfect campionatul în Cehia. Un singur egal în primele şase etape, în rest numai victorii pentru echipa la care sunt legitimaţi românii Nicolae Stanciu şi Alexandru Băluţă. Doar pe Stanciu îl putem vedea la Cluj, fostul jucător de la FCSB marcând un gol formidabil în ultimul meci de campionat. Băluţă este obişnuit să nu prindă lotul, nereuşind să se impună în Cehia după transferul de la U Craiova. 

„Suntem conştienţi de valoarea Slaviei Praga. Acum, când o să zic că sunt mai buni ca noi, o să zică toţi că nu am dreptate, dar clar că valoarea lor e peste a noastră. Dar, cum aţi văzut, trei meciuri în Champions League eu zic că ne-am autodepăşit cu toţii, am eliminat echipe mai valoroase, cu buget mai mare, cu jucători mai buni. Trebuie să mai facem încă o dată acest lucru ca să ajungem în grupe. Dar mi se pare incredibil că trebuie să câştigi opt meciuri, să treci de patru echipe, ca o echipă din România să ajungă în grupele Champions League. Mi se pare cam exagerat şi ar trebui revizuită această fază, pentru că nu mi se pare normal”, a spus Dan Petrescu. 

CFR CLUJ – SLAVIA PRAGA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. 

CFR Cluj – Slavia Praga este primul meci din România la care va fi folosit asistenţa video pentru arbitraj. Dan Petrescu le cere jucătorilor mai multă atenţie:

”E prima oară în istoria României, un meci cu VAR. Am vorbit cu băieţii, le-am spus că nu mai au voie să vorbească, VAR-ul vede tot. Să fim atenţi la ce facem în careul nostru, în careul lor, să fim atenţi că orice facem în teren, pentru că orice fază dubioasă se va studia altfel. Mă bucur că a venit, dar putem avea ghinion şi să fie invers. Dar îmi doresc în toată cariera mea să fie VAR şi să nu mai fie probleme cu arbitrii”, a spus Dan Petrescu. 

Meciul de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” va fi arbitrat de o brigadă condusă de la centru de turcul Cüneyt Çakır. 

 

Interes enorm în Gruia pentru cel mai important meci al CFR-ului din ultimii 7 ani! Meciul cu Slavia Praga se joacă cu casa închisă

15.200 de bilete au fost la dispoziţia fanilor ardelenilor, în timp ce suporterii oaspeţilor au primit 400 de tichete pentru jocul din această seară. Este pentru a doua oară în istorie când clujenii dispută un play-off pentru accederea în Liga Campionilor. În 2012, echipa antrenată atunci de Ioan Andone trecea de FC Basel şi ajungea pentru a treia oară în grupele competiţiei.

Acum, trupa lui Dan Petrescu este la doar un pas de prima calificare a unei echipe româneşti după şase ani în grupele Champions League. Campioana României a trecut până acum de Astana, Maccabi Tel Aviv şi Celtic Glasgow pentru a o întâlni pe Slavia Praga în play-off.