CFR CLUJ-STEAUA: Jucătorii clujeni sunt în stare de şoc după anunţul lui Paszkany

CFR CLUJ-STEAUA: Echipa lui Laurenţiu Reghecampf are un test dificil în lupta pentru titlu. Roş-albaştrii vor întîlni în Gruia pe CFR Cluj, de la 20:00, în direct la Digisport
Daniel Spătaru
08 mart. 2014, 17:22
CFR CLUJ-STEAUA: Jucătorii clujeni sunt în stare de şoc după anunţul lui Paszkany

CFR CLUJ-STEAUA: Președintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a dezvăluit la Dolce Sport că finanțatorul Arpad Paszkany ar putea renunța la pachetul majoritar de acțiuni.

Oficialul cfr-ist a vorbit la Dolce Sport înaintea confruntării cu Steaua, din această seară.Întrebat despre zvonurile unei posibile vânzări a clubului către un alt investitor, acesta a replicat.

„Clubul nu am dori sa… si nici Arpi nu ar dori sa il vanda, dar daca ar mai veni niste milioane la buget nu ne-am supara. Orice club ar gandi asa, dar nu se pune problema de a se vinde clubul.

Daca ar veni alti actionari, ca sa fie un buget consistent ,am putea sa facem din nou performanta asa cum am facut.  Un parteneriat ar fi posibil, daca s-ar pune problema, sa vina cineva important. Arpi ar fi dispus sa vanda pachetul majoritar pentru binele echipei”, a spus Iuliu Mureșan la Dolce Sport.

Laurenţiu Reghecampf nu poate conta pe Lucian Sînmărtean, suspendat, în timp ce Kapetanos, răcit, nu va fi nici pe bancă. Roş-albaştrii vor juca din nou fără un atacant de meserie. Prepeliţă îi va lua locul lui Sînmărtean în centrul liniei de mijloc.

CFR CLUJ-STEAUA, echipe probabile

Echipa probabilă CFR Cluj: Felgueiras – Velayos, Cadu, Piccolo, Camora – Djokovic, Maftei – Chanturia, Batin, Deac – Ogbu

Echipa de start Steaua: Tătăruşanu – Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Pintilii, Prepeliţă – Ad. Popa, N. Stanciu, Tănase – Chipciu

Rezerve: Niţă, Rîpă, Pîrvulescu, Piovaccari, Keşeru, Răduţ, G. Iancu

 

CFR CLUJ – STEAUA LIVE: Steaua merge la Cluj după egalul cu Dinamo, hotărâtă să nu mai facă niciun pas greşit în lupta pentru titlu. Chiar dacă au patru puncte avans faţă de Astra şi cinci în faţa Petrolului, roş-albaştrii nu au motive de relaxare înaintea duelului din Gruia, transmis în direct de Digi Sport 1 astăzi, de la 20:00.

Mijlocaşul Stelei, Andrei Prepeliţă, speră să îi dedice succesul de la Cluj lui Mihai Stoica, după ce managerul roş-albaştrilor a fost condamnat în Dosarul Transferurilor.

„Am discutat cu Mister şi pe noi asta ne uneşte şi ne înrăieşte. Trebuie să ne îndeplinim obiectivele şi să-i facem şi lui o bucurie. Este un meci greu, dar noi mergem cu gândul la victorie şi sperăm să obţinem cele trei puncte. Sperăm să câştigăm pentru a rămâne în frunte şi să ne detaşăm”, a declarat Andrei Prepeliţă, pentru Digi Sport.

Fost campion al României cu Rapid şi CFR Cluj, Vasile Maftei abia aşteaptă duelul cu liderul Ligii 1. Fundaşul este convins că ardelenii îi pot încurca pe roş-albaştri în cursa spre titlul cu numărul 25. După 21 de etape, CFR Cluj se află pe poziţia a şaptea în clasament, însă speră să prindă in extremis o calificare în Europa League.

„Ei au o echipa puternică, toţi jucătorii sunt valoroşi, au demonstrat-o şi anul trecut, şi anul ăsta. E un joc de fotbal, anul acesta nu am reuşit să ne ridicăm la standardele CFR-ului, dar o victorie cu Steaua ar fi benefică, pentru că am urca şi noi în clasament, ne-am gândi şi noi la o cupă europeană. În momentul ăsta e foarte greu, sunt 3-4 echipe care se bat la locul 4”, a afirmat şi Maftei.

CFR Cluj – Steaua e în direct pe Digi Sport 1, de la ora 20:00. 

CFR CLUJ -STEAUA: Condamnarea managerului managerului general Mihai Stoica i-a ambiţionat pe stelişti, care nu concep să mai facă alţi paşi greşiţi în campionat, după remiza cu Dinamo (1-1), în etapa trecută. ”Ne pare rău pentru ce s-a întâmplat cu MM Stoica. Sperăm să iasă cât mai repede de acolo și să revină alături de noi. Am vorbit și cu Reghecampf și am ajuns la concluzia că aceste ultime evenimente ne-au unit mai tare dar și ne-au înrăit în egală măsură. Ne dorim foarte mult să câștigăm eventul și să-i facem o bucurie lui MM”, a declarat Prepeliţă, pentru Digi Sport.

Stelistul se aşteaptă la o replică consistentă din partea CFR-ului, însă nu crede că trupa din Gruia îi poate învinge pe bucureşteni. ”Ne așteptăm la un meci foarte greu. Chiar dacă CFR nu trece printr-un moment foarte bun, sunt convins că ei vor juca altfel contra noastră. Toate echipele se ambiționează când evoluează contra Stelei. Noi, însă, vrem să câștigăm acolo și asta se va și întâmpla”, a mai spus Prepeliţă.

CFR CLUJ -STEAUA: Umilit în vară de club, Maftei a devenit una dintre revelaţiile acestui sezon. Acesta se află în ultimele luni de contract , dar Miriuţă speră să-l aibă la dizpoziţie şi din campionatul viitor. „Se pregăteşte exemplar, e titular indiscutabil”, a spus antrenorul CFR-ului.

Sosit în Gruia la finalul anului 2010, Vasile Maftei n-a avut viaţă uşoară la CFR. Situaţia fundaşului e cu atât mai specială pentru că în vară a fost exclus de la antrenamentele primei echipe. Clubul i-a transmis că poate liniştit să îşi facă bagajele, cu toate că mai avea un an de contract. Fostul căpitan al Rapidului şi-a văzut de treabă, n-a făcut scandal şi a încercat să-şi găsească o altă formaţie, dar n-a fost mulţumit de ofertele pe care le-a avut. CFR-ul l-a scos şi de pe statele de plată, nu l-a plătit câteva luni, iar jucătorul a fost nevoit să-şi suporte singur şi chiria în Cluj-Napoca. Grigoraş i-a dat şansa să joace în primul 11, iar de atunci Maftei continuă să impresioneze. Şi Vasile Miriuţă, noul tehnician din Gruia, e încântat de modul în care jucătorul tratează fiecare şedinţă de pregătire. „E primul la antrenamente, din punctul meu de vedere, el e titularul postului de fundaş dreapta. Îmi place foarte mult de el. Îl respect foarte mult, este serios, este un profesionist adevărat”, a spus Miriuţă.

FR CLUJ -STEAUA: Maftei a fost integralist în ultimele 11 meciuri ale CFR-ului şi a fost decisiv cu Viitorul Constanţa, reuşind să egaleze în prelungirile partidei. „În zilele următoare cred că se va discuta despre prelungirea contractului său. Este un exemplu şi mi-ar plăcea să-l am în echipă şi din vară”, a mai spus antrenorul „feroviarilor”. Maftei e anunţat titular şi la meciul CFR-ului cu Steaua, partidă care se va juca sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

CFR ar putea începe meciul în următoarea formulă: Felgueiras, Maftei, Cadu, Piccolo, Camora- Djokovic, Pedro – Maah, Negruţ, Ammari – Chuka.

„Va fi un meci foarte dificil, dar sper să bifăm prima victorie în 2014. Nu am ce să le reproşez jucătorilor după cum i-am văzut la antrenamente. Am încredere în ei şi le-am spus că vor câştiga. Ne-a lipsit concentrarea în atac, poate vom sparge gheaţa acum”, a punctat Miriuţă.

CFR CLUJ -STEAUA: Reghe, neînvins în actualul sezon de Liga 1

Seaua Bucuresti este in continuare neinvinsa in campionatul din acest sezon, chiar daca au disputat si returul cu eterna rivala Dinamo Bucuresti, terminat la egalitate 1-1, in Ghencea. Antrenorul Laurentiu Reghecampf este de parere ca echipa trebuie sa fie pregatita si pentru un eventual insucces, care la un moment dat tot va trebui sa apara …

Nu sunt suparat pe jucatori, ci pe anumite momente din timpul partidei cu Dinamo. Am renuntat prea usor in anumite faze. Imi dau jos palaria in fata lor, au realizat in ultimii ani lucruri foarte importante.

Indiferent ce jucatori vor absenta la meciul cu CFR, vom avea un meci foarte greu. Trebuie sa fim mult mai concentrati, mult mai ambitiosi si sunt sigur ca vom avea o alta atitudine la meciul cu CFR. Trebuie sa ne pregatim pentru un eventual esec. Stim ca nu se poate castiga la infinit. Si Petrolul si Astra au echipe foarte bune, trebuie sa fim atenti in continuare“, a declarat Laurentiu Reghecampf la Sport.ro.

Campioana a strans 14 victorii si 7 rezultate de egalitate in cele 21 de etape disputate de la inceputul actualei editii. Ultimul meci pierdut in Liga 1 dateaza din 19 mai, pe teren propriu, cu Viitorul lui Hagi, chiar in Ghencea, scor 2-5.

Si asta nu e tot, in Europa, alaturi de Bayern Munchen si Sparta Praga, Steaua se poate lauda cu faptul ca face parte dintr-un grup select al echipelor care nu au pierdut nici macar un meci de la inceputul competitiei interne.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'