CFR loveşte din nou! Călători rămaşi pe jos pentru că trenul cu care urmau să plece a fost anunţat la altă linie. Compania reclamă „o eroare de comunicare”

După ce, în urmă cu câteva zile, CFR s-a făcut de râs ca urmare a instalării mai multor aparate de aer condiţionat cu ambele unităţi în interior, acum compania loveşte din nou. Din cauza unei "erori de comunicare", călătorii care ar fi trebuit să plece joi, 22 iulie, din Gara de Nord spre Buzău au rămas pe peron, deoarece trenul care urma să îi ducă la destinaţie a fost anunţat la altă linie.

23 iul. 2021, 10:27
CFR loveşte din nou! Călători rămaşi pe jos pentru că trenul cu care urmau să plece a fost anunţat la altă linie. Compania reclamă „o eroare de comunicare”

Călători rămaşi pe jos şi un tren care a plecat gol – este cea mai recentă gafă a CFR. Zeci de pasageri care ar fi trebuit să ajungă la Buzău au aşteptat trenul la linia greşită. Când au văzut că acesta întârzie nepermis de mult, oamenii s-au impacientat şi au mers la Informaţii să vadă ce se întâmplă. Au aflat, astfel, că ei au aşteptat trenul la linia 8, în timp ce acesta a plecat de la linia 5.

Călători rămaşi pe jos din cauza unei „erori de comunicare”. Vinovată, o persoană nou-angajată

Angajaţii de la Informaţii şi de la casele de bilete le-au transmis călătorilor revoltaţi că la mijloc a fost „o eroare de comunicare”. Întrebată dacă ea este cea vinovată pentru situația de față, vânzătoarea de la casa de bilete a negat. „Nu, eu citesc afişajul”, a spus aceasta.

Se pare că de vină ar fi o persoană nou-angajată, potrivit observatornews.ro

Călătorii care au ratat cursa spre Buzău au beneficiat de bilete gratuite pentru a ajunge, într-un final, la destinație, însă acest lucru nu i-a mulţumit.

Citeste si Fermierii din Olt, gest incredibil de omenie față de sinistrații din Alba. „Facem atât cât putem. Dacă nu ne ajutăm noi…“ VIDEO

Discuție între o pasageră și vânzătoarea de la casa de bilete:

– În ce ţară trăim, doamnă? Mă trimiteţi la linia 8 şi…stau şi cu copilul acolo.
– O să mergeţi la casa de bilete şi vi se dă bilet gratuit pentru fiecare în ce direcție mergeţi. La orice casă, cu biletele, o să vi se dea gratuit.
– Şi timpul cine ni-l dă înapoi, doamnă? Exact! Timpul cine ni-l dă înapoi?

Citeste si Tren de călători blocat în câmp, fără aer condiționat. Pasagerii nu mai suportă căldura infernală

Situaţie absurdă la CFR: aparate de aer condiţionat montate cu ambele unităţi în interior

În urmă cu doar câteva zile, România TV a sesizat o altă situaţie absurdă la CFR. Aparatele AC de la Gara de Nord erau montate necorespunzător: unitatea care dădea aer rece și unitatea care sufla aer cald erau amplasate una lângă alta, în aceeași încăpere.

În urma imaginilor publicate de romaniatv.net, personalul Gării de Nord a demontat aparatele de aer condiționat, urmând ca acestea să fie repoziționate corect.

Sucursala Regională CF București a solicitat firmei care a montat aparatele de aer condiționat în holul caselor de bilete, din Gara de Nord, să identifice în cel mai scurt timp o soluție corespunzătoare din punct de vedere tehnic și funcțional, pentru montarea unitătii exterioare în afara clădirii, intervenții care se vor executa fără costuri suplimentare.

Menționăm faptul că personalul Gării de Nord a demontat aparatele de aer condiționat, acestea urmând să fie repoziționate corect, din punct de vedere tehnic si funcțional, de firma responsabilă, fără costuri suplimentare”, a transmis CFR SA pentru româniatv.net.