CHAMPIONS LEAGUE. Tragerea la sorţi: ce echipe s-au calificat, cum arată urnele şi câţi români vor fi în GRUPE

CHAMPIONS LEAGUE. Joi, de la ora 19:00, va avea loc tragerea la sorți pentru stabilirea componenței celor opt grupe din această ediție a Champions League.

29 aug. 2019, 05:59
CHAMPIONS LEAGUE. Tragerea la sorţi: ce echipe s-au calificat, cum arată urnele şi câţi români vor fi în GRUPE

CHAMPIONS LEAGUE. Cele 32 de formații vor fi împărțite în patru urne. Există două interdicții: nu au voie două echipe din aceeași țară în aceeași grupă și nici să se întâlnească între ele cluburi din Rusia și din Ucraina, din cauza conflictului politic.

Tragerea va fi transmisă în direct de Telekom Sport, Digi Sport și Look Sport, posturi care vor transmite și meciurile, prima etapă urmând să aibă loc pe 17/18 septembrie.

Tot joi , UEFA va desemna o serie de premii: cel mai bun portar, cel mai bun fundaș, cel mai bun mijlocaș și cel mai bun atacant din ediția trecută a Ligii, dar și cel mai bun jucător și cea mai bună jucătoare din Europa.

Urna 1

1. Liverpool
2. Chelsea
3. Barcelona
4. Manchester City
5. Juventus
6. Bayern
7. PSG
8. Zenit

Urna 2

1. Real Madrid
2. Atletico Madrid
3. Borussia Dortmund
4. Napoli
5. Şahtior
6. Tottenham
7. Ajax
8. Benfica

Urna 3

1. Olympique Lyon
2. Bayer Leverkusen
3. FC Salzburg
4. Olympiakos
5. Brugge
6. Valencia
7. Inter
8. Dinamo Zagreb

Urna 4

1. Lokomotiv Moscova
2. Steaua Roşie
3. Genk
4. Galatasaray
5. Leipzig
6. Atalanta
7. Lille
8. Slavia Praga

Cinci fotbaliști românivor evolua în această ediție de Champions League: R. Marin (Ajax), Chiricheș (Napoli), I. Hagi (Genk), Stanciu și Al. Băluță (ambii Slavia Praga). de asemenea, doi arbitri de centru va avea România în Liga Campionilor: Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs.