Charlie Charlie Challenge sau PROVOCAREA DEMONULUI a ajuns şi în România: Bă, eşti PROST? VIDEO ŞOCANT

Un tânăr din România a acceptat provocarea Charlie Charlie Challenge, prin care copiii şi adolescenţii sunt îndemnați să contacteze un demon mexican, iar rezultatele sunt incredibile.

27 mai 2015, 11:22
Charlie Charlie Challenge sau PROVOCAREA DEMONULUI a ajuns şi în România: Bă, eşti PROST? VIDEO ŞOCANT

Un adolescent de 16 ani din România a ales să testeze această provocare şi în mod inedit, demonul a mişcat creioanele. Imaginile au fost ulterior postate pe internet, acestea devenind în scurt timp virale. Mai mult, când a realizat că „demonul” îl vorbeşte, băiatul a aruncat telefonul şi a luat-o la fugă.

 

După Ice Bucket Challenge, internetul, în special reţelele de socializare, s-a umplut de înregistrări cu o nouă provocare bizară. Intitulată „Charlie Charlie Challenge”, scopul ei este de a „discuta” cu un demon mexican al cărui nume este Charlie. Metoda este simplă. Este nevoie de o foaie de hârtie şi două creioane, care se pun în cruce peste foaie, iar în cele patru cadrane rezultate se trec, în diagonală, cuvintele „da” şi „nu”, de două ori fiecare. După aceea, demonul este invocat cu fraza „Charlie, Charlie, putem să ne jucăm?”. Potrivit celor care au încercat, vârful creionului de deasupra se mişcă spre unul dintre cele două cuvinte. În caz că demonul alege „da”, atunci cel care l-a provocat îl poate întreba pe Charlie mai multe lucruri. Pentru a nu-l mânia, la final, cel care l-a invocat trebuie să îl roage pe Charlie să se oprească, rostind „Charlie, Charlie, ne putem opri?”. După ce demonul răspunde „da”, „invocatorul” trebuie să arunce creioanele pe jos şi astfel legătura se întrerupe.

Citeşte şi Nebunia VIRALĂ care a invadat Internetul: Charlie Charlie Challenge sau provocarea demonului. VIDEO

Mii de persoane, mai ales copii şi adolescenţi, au încercat această provocare şi au postat apoi filmările pe internet. În unele cazuri, deşi părea puţin probabil, creioanele chiar s-au mişcat, iar cei care filmau s-au panicat, au început să ţipe sau chiar au părăsit încăperea. Totuşi au existat şi mulţi tineri care au susţinut că au încercat acest lucru şi că nu s-a întâmplat nimic. Mai mult, ei cred că înregistrările în care creioanele se mişcă sunt, de fapt, trucate. Această provocare ce a devenit populară în ultimele zile îşi are originile în folclorul Mexicului: se spune că, în urmă cu mult timp, acest „joc” era încercat de toţi copiii.

Citeşte şi Trei femei au aflat că sunt IUBITELE aceluiaşi BĂRBAT. Cum s-au răzbunat este MINUNAT FOTO