Chef celebru, arestat pentru posesie de canabis. El spune că era în căutarea unor noi arome culinare

Un chef italian din Sicilia, foarte cunoscut ca urmare a apriţiilor sale tv, în show-uri culinare, a fost arestat sâmbătă sub suspiciunea de trafic de droguri, după ce poliţia a găsit canabis la el acasă. Deocamdată el va fi pus sub acuzare pentru posesie.

28 sept. 2019, 19:54
Chef celebru, arestat pentru posesie de canabis. El spune că era în căutarea unor noi arome culinare

Poliţia a găsit acasă la Carmelo Chiaramonte două plante mari de marijuana, dar şi un kilogram de cânepă indiană, a informat poliţia. Vin cu infuzie de canabis, măsline, cafea şi ton au fost de asemenea confiscate din locuinţa sa de lângă Catania, în estul Sicliei.

Chef Carmelo s-a apărat în faţa poliţiei spunând că doar experimenta, el fiind în căutarea de „noi arome”. El însuşi se descrie drept „un consultant agro-alimentar pentru bucătăria mileniului al treilea„, după cum scrie cotidianul La Sicilia.

Bucătarul are 50 de ani şi locuiește în satul Trecastagni, la poalele Muntelui Etna.

Cunoscut ca un connoisseur al bucătăriei siciliene, Carmelo Chiaramonte este chef la restaurantul Katane Palace Hotel din Catania. El gătește în conformitate cu „nuanțele aromate” și „gustul popoarelor mediteraneene„, potrivit paginii sale de internet. El a fost gazda unui show culinar tv despre „istoria produselor și tradiția agriculturii siciliene”. Unul dintre episoadele sale s-a numit „Rețete imorale și alimente afrodisiace„.