CHEFI LA CUŢITE 2018. Florin Dumitrescu a dat CUŢITUL DE AUR. Poveşti puternice de viaţă şi mesaje din alte lumi

Ediție de aur „Chefi la cuțite”! Ultima amuletă a sezonului a fost câștigată, iar Florin Dumitrescu a oferit Cuțitul de Aur unui concurent care i-a lăsat mască pe toțe cei trei chefi! Sorin Bontea a anunțat deja că și-ar putea folosi una dintre amulete pentru a-l „recruta”.

05 dec. 2018, 09:19
CHEFI LA CUŢITE 2018. Florin Dumitrescu a dat CUŢITUL DE AUR. Poveşti puternice de viaţă şi mesaje din alte lumi

CHEFI LA CUŢITE 2018. George W. Bush, Silvio Berlusconi, Angela Merkel sunt doar câteva dintre celebritățile pentru care a gătit Silviu Nedelea. Cu toate astea, întrebat care este cea mai mare realizare a sa de până acum, bucătarul chef a recunoscut: soția și copilul!

Botezul de foc l-a primit la Casa Capșa, unde a fost „ucenic” timp de cinci ani. De acolo, parcursul lui profesional l-a dus până în Japonia, ia apoi, pe ecranele de TV din România, fiind gazda unuia dintre primele cooking show-uri de la noi.

Citeşte şi CHEFI LA CUŢITE, ediţie „cu de toate”. O reîntâlnire emoţionantă i-a adus lacrimi în ochi lui Cătălin Scărlătescu 

El este concurentul pentru care Florin Dumitrescu a scos cuțitul de aur!

Amuleta cu numărul 12 e de aur! „Ai puterea să îl blochezi pe unul dintre chefi la una dintre probe timp de douăzeci de minute. Cel blocat nu va avea voie să vorbească”, aceasta este abilitatea specială pentru care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor lupta în această seară.

După formarea echipelor, în battle-urile din bucătăria „Chefi la cuțite”, cei trei jurați nu au voie să guste sau să gătească alături de concurenți, ci doar să dea indicații, iar această amuletă va putea fi folosită special pentru a bloca acest atu.

După ce a analizat cele trei preparate ale chefilor, maestrul Marian Cernat a hotărât: câștigătorul ultimei amulete din acest sezon este Florin Dumitrescu, cu platoul său românesc reinterpretat!

Mihai Cuciureanu este fost un concurent „Chefi la cuțite”. De această dată, tânărul vrea să-i impresioneze pe jurați și cu preparatul său, nu doar cu vocea. Dezamăgit de reacțiile celor trei chefi, Mihai le dădea indicații din culise: „Hai măi, dacă nici asta nu vă place…mâncați măcar CĂPȘUNUNA, că e bună.”

Cu toate că este o mână de om, Diana Ross Emanoil este o supraviețuitoare. Cu o poveste de viață tulburătoare, chiar șocantă, nici ea nu știe cum a putut scăpa cu viață din calvarul creat, pe rând, de familie și soț.

Mariana Calfa, cunoscută ca „Pictorița de la castel” are 47 de ani și este, așa cum reiese și din „poreclă” artist plastic. Dar nu orice fel de artist. Ea primește informații din alte dimensiuni, uneori chiar de la Dumnezeu, pe care le transpune pe pânză.Toate mesajele pe care le primește prevestesc Apocalipsa. Mariana spune că o dată a fost vizitată de un demon.

La 15 ani, Andreea Enache pare să fie deja un bucătar iscusit! Pasiunea și-a descoperit-o de când avea 10 ani, inspirată de bunicile ei. Spune că adoră să facă deserturi, pentru aceste preparate îi dau ocazia de a folosi tehnici din a doua mare pasiune a sa: designul.

Cosmin Toma spune că bucătăria este amanta lui. Tot el a descoperit și parfumul comestibil. Nu ratează nicio ocazie de a-și promova orașul de suflet, Alba Iulia, iar la „Chefi la cuțite” a făcut tocmai asta!

Caterina Petcu e o gospodină adevărată, care știe să lucreze contra cronometru. Vrea să le arate chefilor cât este de rapidă în bucătărie. Concurenta face trei feluri de mâncare în doar 60 de minute!