CHEFI LA CUŢITE 2019. Florin Dumitrescu şi-a întâlnit sosia. „Are părul creţ şi poartă 46 la picior”

Florin Dumitrescu şi-a întânit sosia în emisiunea Chefi la Cuţite. Robert Andronic, un băiat de 13 ani, participant la show-ul culinar, aspirant la cuţitele juraţilor, a impresionat prin apariţia sa.

30 sept. 2019, 13:59
CHEFI LA CUŢITE 2019. Florin Dumitrescu şi-a întâlnit sosia. „Are părul creţ şi poartă 46 la picior”

Chef Cătălin Scărlătescu a spus că băiatul seamănă cu chef Florin Dumitrescu, având părul creţ şi purtând 46 la picior.

Citeşte şi Chefi la cuţite 2019. Sorin Bontea conduce clasamentul amuletelor. Cum îi va putea încurca pe Cătălin Scărlătescu

„M-am apucat de bucătărie dintr-o joacă, pe la 5 ani. Inventam tot felul de jocuri scoţând toate tigăile şi lingurile din bufetul de bucătărie, iar într-o zi mama m-a întrebat dacă vreau să o ajut. Primul meu preparat a fost un pandișpan”, mărturisește Robert Andronic.

Desertul este preferatul său când vine vorba de bucătărie, fel cu care va încerca să-l cucerească pe chef-ul său preferat, nimeni altul dcât Florin Dumitrescu.

„Urmăresc Chefi la cuțite încă de la primul sezon și tot din primul sezon am ținut cu domnul chef Florin Dumitrescu. Este mai creativ, pentru că este tânăr”, a mai spus Robert Andronic.

Pe viitor, Robert își dorește să aibă propria sa rulotă cu care să străbată lumea în lung și în lat, pentru a-i răsfăța pe locuitorii fiecărei țări cu bucate tradițional românești. Pe lângă judo, sport ce îl practică de la 5 ani, gastronomia este marea lui pasiune: „M-am înscris pentru că vreau să aflu cât mai multe secrete de la chefi. Mi-ar plăcea să învăț bucătărie moleculară, pentru că este o bucătărie grea, însă oricine ar trebui să o știe dacă vrea să se apuce serios de acest domeniu”, spune juniorul, cu o maturitate ce nu îi trădează deloc vârsta.