CHEFI LA CUŢITE 10 decembrie 2019. Ultimul battle din sezonul 7, emoţii şi tensiune. Doi concurenţi au părăsit concursul

CHEFI LA CUŢITE. În ultimul battle din sezonul 7 al concursului culinar, emoţiile şi tensiunea au atins cote maxime, mai ales că doi concurenţi au părăsit showul tv.

11 dec. 2019, 06:36
CHEFI LA CUŢITE 10 decembrie 2019. Ultimul battle din sezonul 7, emoţii şi tensiune. Doi concurenţi au părăsit concursul

Concurenții rămași în competiția celui mai iubit show culinar își vor începe ziua cu același gând, acela de a se întoarce în bucătăria Chefi la cuțite, conștienți însă ca de data aceasta miza este una mult mai mare. La finalul ultimului battle va fi dezvăluit numele semifinaliștilor. Ediția a fost plină de emoții, dar și de tensiune.

Momente grele pentru Alexandru Comerzan de la Chefi la cuțite. „Fetița mea este la operație în Italia! Nu știu cum o să fie ziua de azi pentru mine”, a spus concurentul.

Citeşte şi CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019. S-a aflat cine încasează cec-ul de 30.000 de euro. Surpriză uriaşă

„Este ultima bătălie, bătalia finală. A fost cea mai lungă bătălie, 10 battle-uri.E un concurs foarte lung, foarte frumos. Am avut un început incredibil de ghinionist, dar uite că am ajuns în battle-ul u numărul 10 cu trei concurenți.” , a declarat Chef Cătălin Scărlătescu.

Rețete reproduse după fotografii, tema ultimului battle din sezonul șapte Chefi la cuțite. „Urăsc genul acesta de probe”, a spus Chef Dumitrescu.

„Normal că am emoții și cât de mari. Pe zi ce trece se fac mai mari deoarece te apropii mai mult de finală și îți dorești din ce în ce mai mult să ajungi acolo” , a spus Alexandru Comerzan.

Gina le-a dat o veste bună concurenților, dar și una bună. Vestea proastă a fost că această ultimă confruntare este foarte grea, iar cea bună că a plecat Amalia. „Mie îmi este dragă, dar glumesc și eu cu voi.”

Emoții și tensiune la cote maxime în bucătăria Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu mucește cot la cot cu concurenții, după ce și-a folosit ultima amuletă.

Chef Cătălin Scărlătescu și-a folosit ultima amuletă care spune în felul următor „Poți gusta și îți poți folosi mâinile pe parcursul întregii probe”

Echipele au început să pregătească preparetele exact după fotografii, iar tensiunile și emoțiile s-au extins la cote maxime. Este ultimul battle, iar echipa care câștigă trece direct în semifinală, fără să mai treacă prin niciun duel.

A sosit momentul jurizării invitaților, la Chefi la cuțite, iar echipa circului Bellucci degustă din toate preparatele. Iată ce au spus aceștia despre mâncarea din farfurii.

„Calitatea de jurat mi se pare o responsabilitate uriașă pe umerii noștri, o alegere dificilă pentru că în realitate toate farfuriile arată foarte bine.” , a spus Cristina, dansatoare și acrobată.

Momente extrem de tensionate la Chefi la cuțite în timpul jurizării invitaților. La final, toate cele trei echipe au intrat la duel!

„Dacă până acum eram speriat și nu mă bucuram la prima farfurie atât de intens, acum puteai să îmi trimiți și o jumătate de farfurie albastră.” , a spus Paul Niculescu.

În final, toate cele trei echipe au intrat la duel ca în penultimul battle. Chefii sunt șocați, dar și supărați în același timp de situația în care au ajuns. „Am fost foarte aproape de victorie, aș fi preferat să câștig această probă.” , a adăugat chef Bontea.

Emoții și lacrimi înainte de proba individuală de la duel. O parte dintre concurenți Chefi la cuțite plâng ca niște copii!

Toți cei trei concurenți ai lui Cătălin Scărlătescu au intrat la duel. „Faptul că echipa mov a intrat la duel nu e un lucru. Dacă astăzi nu vor fi atenți și nu vor face niște farfurii spectaculoase există posibilitatea să îmi plece unul acasă.” , a spus acesta.

Prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite, Gina Pistol, nu-și poate stăpâni lacrimile și sentimentele! Emoțiile sunt mari, iar cei trei chefi îi sar în ajutor și o iau în brațe.

„Dragii mei trebuie să părăsiți bucătăria” , au fost cuvintele Ginei chiar înainte de a începe proba individuală care va hotărî cine intră în finală.

La proba individuală de la duel, concurenții de la Chefi la cuțite sunt puși în fața roții cu ingrediente.

Rahela a fost prima care a fost pusă față în față cu roata și a primit ingredientul gouda. „Deci nicio idee, nicio idee nu aveam.” . Alexandru a primit wasabi, iar cel de-al treilea concurent din echipa lui Scărlătescu a primit tot brânza gouda.

Gest neașteptat și emoționant la Chefi la cuțite. Daniel Budai a mâncat scrisoarea primită de la familia lui!

Daniel Budai a primit o scrisoare emoționantă care i-a stârnit lacrimile, acesta a rămas și fără cuvinte. „Ce mi-am dorit în viață, susținere. Sunt sentimentale transmise de părinții mei, de familia mea, eu nu citesc, eu sunt diferit.”

Chefii sunt puși în dificultate la degustarea preparatelor. „Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine”, a spus Chef Sorin Bondea.

Chefii au jurizat prima farfurie cu sweet chili gătită de către un concurent al echipei verzi. „A folosit mult ghimbir, iar carnea este scoasă din sos”

Daniel Budai și Irina Onescu au părăsit competiția de la Chefi la Cuțite! Iată gestul, de la final, făcut de chef Bontea care l-a salvat de la eliminare pe Bobi.

Farfuria cea mai delicioasă, cea care a primit 15 puncte îi aparține lui Alexandru Popa din echipa verde. „Senzațional. Ești un bucătar senzațional”