Alexandru Comerzan este câştigător CHEFI LA CUŢITE 2019

CHEFI LA CUŢITE 17 decembrie 2019 live online. După cele trei probe de foc, trei provocări culinare diferite prin care cei trei finalişti au trecut, s-a decis câştigătorul. Cuțitul de aur al lui Scărlătescu a strălucit până la final! Alexandru Comerzan a câștigat sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite!

17 dec. 2019, 21:25
Alexandru Comerzan este câştigător CHEFI LA CUŢITE 2019

CHEFI LA CUŢITE 17 decembrie 2019: Alexandru Comerzan este câştigătorul sezonului 7. Bobby Săvoiu, Alex Popa și Alexandru Comerzan au fost cei trei finaliști ai acestui sezon Chefi la cuțite și, alături de echipele pe care și le-au ales, ei au pregătit un starter, un main course și un desert de excepție, cu scopul de-a impresiona juriul și de-a obține note cât mai mari!

Cel mai bun dintre cei buni primește premiul de 30.000 de euro și o farfurie de aur! A fost un sezon de poveste, presărat cu povești incredibile de viață, rețete delicioase și momente emoționante, greu de uitat. „Ești senzațional, copile. Meriți pe deplin să te afli aici”, l-a lăudat Chef Scărlătescu pe cel căruia i-a dat, încă din etapa de degustări pe nevăzute, cuțitul de aur! Bobby a fost și el lăudat pentru evoluția spectaculoasă, iar Alex Popa a auzit de la Chef Florin Dumitrescu cel mai neașteptat lucru: „Lasă cofetăria, uită de ea! Apucă-te de bucătărie și, dacă muncești, în zece ani ajungi în primii zece din România” 

Pentru ultima oară din acest sezon, banda a început să meargă și a venit verdictul! Iar surpriza a fost uriașă: Alexandru Comerzan este câștigătorul sezonului 7 al emisiunii Chefi la cuțite!

CHEFI LA CUŢITE 17 decembrie 2019 live online. Telespectatorii Antena 1 vor afla care sunt numele celor trei finaliști ai sezonului 7, ce se vor duela în cea mai grea probă de gătit de până acum: „A sosit momentul pe care îl așteptăm de la începutul sezonului. Sper să am măcar un om în finală!”, va spune chef Bontea emoționat. „Gândul să nu am pe nimeni în finală mă distruge. Psihic și fizic. Sunt încordat la maxim”, adaugă chef Scărlătescu.

Citeşte şi CHEFI LA CUTITE 16 decembrie 2019. Surpriză uriaşă, cine se califică în finală

Diferențierea între semifinaliști și finaliști se va face pe baza punctajului obținut în urma probelor de luni seară, iar, după cum afirmă Gina Pistol, această diferență nu este una mare, căci, după cum au mărturisit și chefii, sezonul 7 este sezonul farfuriilor spectaculoase: „Acești trei finaliști, sunt cei trei concurenți care în finală au gătit cel mai bine!”, e de părere chef Scărlătescu. Astăzi, după verdictul mult așteptat, ediția va continua cu o finală strălucitoare, în care trei bucătari se vor lupta pentru trofeul suprem al sezonului 7 și premiul de 30.000 de euro: „În capul meu, nu vreau să vă spun ce se petrece… Nu îmi pot găsi locul. Nici măcar nu pot spune că sunt emoționat, sunt pur și simplu terminat”, vor recunoaște finaliștii copleșiți de importanța momentului.

Ca de obicei, cei mai talentați trei bucătari din sezonul 7 își vor construi echipe alături de care să gătească și își vor alege câte cinci coechipieri pe rând, în funcție de clasamentul obținut în semifinală. Odată formate echipele, finaliștii vor coordona și vor găti la foc continuu timp de trei ore și jumătate, alături de colegii săi, căci au de pregătit un meniu întreg, format din starter, main-course și desert. Ca de obicei, la masa invitaților vor sta oameni cu greutate în domeniul gastronomic, cei mai mari și cunoscuți bucătari ai țării, a căror studii și experiență incontestabilă în domeniu îi transformă în niște jurați cu mari pretenții, jurați ce vor juriza „la cuțite” dish-urile de pe bandă.

Cine va pleca acasă cu marele premiu „Chefi la cuțite” și în ce culoare va străluci finala sezonului șapte, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară, de la 20:00.