Chefi la cuțite 19 noiembrie 2020. Eliminare neaşteptată

După o luptă crâncenă în bucătărie și un duel tensionat, unul dintre concurenții lui Florin Dumitrescu a primit cele mai puține puncte în urma degustării.

19 nov. 2020, 01:12
Chefi la cuțite 19 noiembrie 2020. Eliminare neaşteptată
Chefi la cuțite 19 noiembrie 2020

Chefi la cuțite 19 noiembrie 2020.

Cătălin Scărlătescu a câștigat a 6-a probă, în ediția 33 din sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite, ce a permis concurenților echipei sale să se relaxeze pentru moment.

Echipele lui Sorin Bontea și Florin Dumitrescu nu au fost la fel de norocoase și au intrat în duelul individual, unde au fost nevoite să gătească cu lactate.

Chefi la cuțite 19 noiembrie 2020. Vlăduț Manoliu a fost eliminat din echipa lui Florin Dumitrescu

Deși era considerat unul dintre cei mai buni bucătari din competiția sezonului 8 Chefi la cuțite, Vlăduț Manoliu a ajuns la eliminare pe ultimele 3 poziții, alături de Zannidache Edmond Hubert (Zanni) și Silviu Costan (Foca).

După o eliminare șocantă în ediția 33 Chefi la cuțite, Chef Sorin Bontea i-a surprins pe toți și a folosit o amuletă foarte puternică!

După aflarea verdictului, Chef Sorin Bontea s-a sfătuit cu echipa sa și a horatat să își folosească o amuletă foarte puternică, ce i-a permis să îl introducă pe Vlăduț înapoi în echipa sa, de unde fusese “furat” de Florin Dumitrescu.

CHEFI LA CUTITE 17 noiembrie 2020 LIVE A1: Accidentare gravă: „Jos era sânge, ziceai că ai omorât un porc”

Finala Chefi la cuțite, cum se decide castigatorul

In Finala vor ramane numai 2 concurentii care se vor intrece intre ei. In aceasta etapa, finalistii vor avea de pregatit un meniu complet.Jurizarea preparatelor pregatite de cei doi finalisti va fi facuta de o serie de bucatari celebrii. Numarul acestora va fi stabilit de Producator, la libera sa apreciere, insa nu va fi mai mic de 10 (zece). Juriul astfel stabilit va aprecia preparatele pregatite de cei doi finalisti si va stabili care estemarele castigator al concursului.Decizia Producatorilor cu privire la orice disputa care decurge din votare, in cadrul oricarei editii a emisiunii, va fi definitiva si obligatorie si nu va avea drept de contestatie sau apel.

●Premiul emisiunii «CHEFI LA CUTITE» este in valoare totala bruta de 30.000 euro (treizecidemii) eurosi se acorda concurentului care a fost declarat marele castiator.