CHEFI LA CUTITE 2016: Emoţii mari pentru cei trei juraţi

CHEFI LA CUTITE 2016: Noul format culinar a inversat rolurile pentru cei trei chefi Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu, care vor trece din nou prin emoţii copleşitoare la "Chefi la cuţite".

18 apr. 2016, 16:47
CHEFI LA CUTITE 2016: Emoţii mari pentru cei trei juraţi

CHEFI LA CUTITE 2016: Ediția din această seară aduce o nouă confruntare între cele trei echipe, de data aceasta tema primită fiind fast-food. Fiecare echipă are de pregătit o farfurie care să se încadreze în acest concept, dar care să fie totodată și la nivelul bucătăriei cerute de chefi. Probă care le va aduce celor trei cunoscuți chefi emoții de-a dreptul copleșitoare, la care nu se așteptau nici ei. Chiar dacă chef Scărlătescu este regele burgerilor, chef Bontea e decis să-și ia revanșa după ce a pierdut o probă și un concurent în ediția trecută, iar chef Dumitrescu e decis să reziste în continuare în top.

„După atâția ani în care am jurizat, acum ne-a venit și nouă rândul să așteptăm cu sufletul la gură verdictul, alături de echipele noastre. Acum înțeleg perfect ce simte un concurent când așteaptă ca noi să-i spunem dacă a gătit bine, dacă va mai rămâne în concurs, dacă trece mai departe”, spune Florin. La rândul lui, Cătălin Scărlătescu admite că înainte de etapa confruntărilor nu se gândea că aceasta îl va face să trăiască cu atâta intensitate fiecare moment, alături de concurenții lui. „Când stai pe margine, lângă ei, și aștepți să vezi câte farfurii bune ai obținut, îți simți inima cum sare din piept. Eu vă spun sincer că nu credeam că voi avea așa emoții.” Iar Sorin Bontea, care săptămâna trecută a pierdut un concurent și intră acum în luptă doar cu 5 oameni, spune că după proba trecută la care nu a primit nicio farfurie, de data asta a simțit că trece prin foc și sabie așteptând verdictul pentru echipa sa: „E de-a dreptul copleșitor, secundele ți se par interminabile, te bucuri ca un copil când vezi o farfurie în culoarea echipei tale și îți vine să-ți muști degetele când câștigă ceilalți. Formatul ăsta a scos din noi toate emoțiile posibile.”

Ce echipă va câștiga proba de fast-food, dar și cine intră la duel și pleacă din concurs, telespectatorii Antena 1 vor afla astăzi, de la 20.30, la „Chefi la cuțite”.