CHEFI LA CUTITE 2018. Cătălin Scărlătescu, febleţea unei concurente de 75 DE ANI. Cum a reacţionat Gina Pistol

CHEFI LA CUTITE 2018. Premiera noului sezon CHEFI LA CUTITE are loc luni seară, ora 20:00, iar prima ediție va impresiona telespectatorii prin apariții memorabile și concurenți pasionați.

09 apr. 2018, 11:16
CHEFI LA CUTITE 2018. Cătălin Scărlătescu, febleţea unei concurente de 75 DE ANI. Cum a reacţionat Gina Pistol

CHEFI LA CUTITE 2018. Primii bucătari care intră în arena culinară a show-ului se vor întrece pentru a obține votul de încredere al chefilor. Etapa degustării pe nevăzute îi va trece pe concurenți prin toate stările, căci aflați la bancul de lucru al unei bucătării profesioniste, vor afla că emoțiile și presiunea concursului pot influența savoarea preparatului, pe care acasă îl pregăteau ca la carte.

CHEFI LA CUTITE, SEZONUL 5: Dorian Popa şi Mamişor îşi dezvăluie povestea trăită la Asia Express

CHEFI LA CUTITE 2018. Cei trei jurați sunt mai mult decât încântați să descopere personaje inedite și ucenici pasionați de gastronomie, fiind dornici să își construiască trei echipe imbatabile.

CHEFI LA CUTITE 2018. Deloc surprinzător, și anul acesta chef Cătălin Scărlătescu este feblețea concurentelor. O doamnă în vârstă de 75 de ani îi declară deschis simpatia, nu înainte de a glumi cu Gina Pistol pe seama fanelor ce-au călcat pragul bucătăriei special pentru Cătălin Scărlătescu: „Să nu vă supărați pe mine, știu că pe alții i-ați bătut cu lingura, dar mie îmi place de chef Cătălin!”.

CHEFI LA CUTITE 2018. Pentru că cel de-al cincelea sezon CHEFI LA CUTITE este cel al poveștilor, toți candidații la un posibil cuțit se vor destăinui în fața celor trei jurați, care vor afla motivațiile și dorințele fiecăruia.