CHEFI LA CUTITE 2018: Se schimbă formatul, bătaie pe amulete între Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu

CHEFI LA CUTITE 2018. Noul sezon din Chefi la cuțite vine cu o schimbare de format. Show-ul culinar, de la Antena 1, schimbă puțin regulile edițiilor "pe nevăzute", anunță reprezentanții postului.

16 oct. 2018, 08:55
CHEFI LA CUTITE 2018: Se schimbă formatul, bătaie pe amulete între Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu

CHEFI LA CUTITE 2018. Chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu se vor duela în preparate, la începutul fiecarei zi de audiții. Ei vor găti contracronometru respectând o tema impusă, menționează sursa citată. Miza va fi obținerea unor amulete, care vor funcționat ca niște ași din mânecă în confruntările pe echipe.

Cele 12 amulete le pot oferi antrenorilor avantaje cum ar fi blocarea unor concurenți din echipele adverse pentru o perioadă determinată de timp. Avantajele nu mai sunt valabile în semifinală și în finală.

Gina Pistol le va dezvălui la începutul probei miza amuletei puse la bătaie în ziua respectivă. Ulterior, trioul va trece, la rândul lui, prin emoțiile unui verdict „la cuțite”, căci de fiecare dată vor fi jurizați de către un chef cu renume în sfera gastronomică.

Până acum, tensiunea între chefi începea abia după audiții. În primele ediții aceștia doar jurizau concurenții care veneau în platou și hotărau cine trece mai departe și cine nu.

Reamintim că, al șaselea sezon al cooking-show-ului produs de Mona Segall începe luni, 29 octombrie.