Chefi la cuţite 2021. Narcisa Birjaru, primul interviu după ce a câștigat marele premiu: „Sunt mândră de mine! E un sentiment unic”

Narcisa Birjaru a câștigat finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9. Narcisa Birjaru a reușit să-i surprindă pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu încă din audiții, atunci când a ales să pregătească o rețetă de burger cu cartofi prăjiți. Ajunsă în finală, a surprins pe toată lumea.

18 iun. 2021, 14:41
Chefi la cuţite 2021. Narcisa Birjaru, primul interviu după ce a câștigat marele premiu: „Sunt mândră de mine! E un sentiment unic”
Narcisa Birjaru a câştigat un premiu de 30.000 de euro

Chefi la cuţite 2021. Narcisa Birjaru a câștigat finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9. Narcisa Birjaru a reușit să-i surprindă pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu încă din audiții, atunci când a ales să pregătească o rețetă de burger cu cartofi prăjiți. Ajunsă în finală, a surprins pe toată lumea.

Chefi la cuţite 2021. Concurenta din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu a început să plângă de fericire atunci când a aflat că a câștigat marele premiu de 30.000 de euro. Tânăra e de meserie bucătar și lucrează la un stand up comedy.

„A fost cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o în viața mea. Nu cred că există cuvinte pe care le pot exprima. A fost ceva unic”, a dezvăluit Narcisa, în cadrul primului său interviu acordat după câștigarea Chefi la cuțite.

Care e preparatul tău preferat pe care îți place să îl gătești?

„Am mai multe. Eu sunt o gurmandă, îmi place să mănânc foarte mult. Bucătărie pentru mine e o mare plăcere și pasiune. Îmi place să gătesc orice, oricând, oriunde”.

Chefi la cuţite 2021. Narcisa Birjaru a dezvăluit cât de multe lucruri a învățat în urma experienței din cadrul emisiunii.

„Am învățat foarte multe lucruri pe care nu le știam, tehnici de gătit, m-am dezvoltat foarte mult. Am învățat și de la chefi și de la colegi. Mă bucur că am avut ocazia să învăț”, a spus ea.

Finala a fost cea mai grea parte a emisiunii, a mărturisit Narcisa, care, deși inițial nu credea că e în stare să ajungă atât de departe, acum spune că zâmbetul pe buze că e foarte mândră de ea.

„A fost grea finala. La cât a fost de grea, am încercat să mă îmbărbătez singură, să-mi ajut echipa, să-i binedispun, să zâmbească. A fost ceva… nu sunt cuvinte să explic. Nu mă așteptam ca eu să ajung în finală, nu prea am încredere în mine, dar ar trebui să am de acum încolo. Sunt mândră de mine! Sunt copleșită de emoție, e un sentiment unic când vezi că oamenii luptă pentru tine ca tu să fii câștigător”, a mai spus Narcisa.


loading...