Chefi la cuţite 23 mai 2021. Eliminare-surpriză, după ce s-a gătit pe muteşte

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală. Echilibrul s-a rupt duminică seară.

23 mai 2021, 23:43
Chefi la cuţite 23 mai 2021. Eliminare-surpriză, după ce s-a gătit pe muteşte

Chefi la cuţite 23 mai 2021. Al optulea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a terminat cu o altă pierdere dureroasă pentru Florin Dumitrescu. Din echipa albastră a mai fost eliminată o concurentă, în ediția 37 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, difuzată în data de 23 mai 2021. Cu lacrimi în ochi, Mirela Negoiță și-a luat la revedere de la colegii de echipă și de la Florin Dumitrescu. a primit doar 5 puncte de la cei trei juraţi.

Câştigător iUmor 2021. Cine va primi trofeul la Gala premiilor iUmor

Chefi la cuţite 23 mai 2021, cum s-a ajuns la duel

De data aceasta, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de un battle în care tema de gătit i-a obligat să pregătească rețete savuroase, folosind doar șase ingrediente. La finalul probei, farfuriile au fost degustate de un juriu special format din hairstyliști de animale.

Banda de foc a mers și l-a desemnat câștigător pe Sorin Bontea, așa că echipa verde a avut parte de un moment de liniște, pentru a-și încărca bateriile. Echipa a scăpat astfel de riscul de-a avea un concurent eliminat în ediția 37 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Echipa mov și cea albastră, în schimb, au intrat la un duel cu o temă de gătit dificilă. Fiecare concurent a primit de la un coleg duelist un ingredient vedetă, cu care a trebuit să facă o rețetă cât mai gustoasă. La finalul celor șaizeci de minute alocate gătitului, jurații au degustat farfuriile și au acordat puncte. Apoi, reveniți în platou, aceștia au aflat cine a făcut spectacol în farfurie, dar și cine a pregătit cea mai slabă farfurie.

Chefi la cuțite 2021. Sorin Bontea face dezvăluiri incredibile despre viața sa. Iată care a fost primul loc de muncă și cât câștiga