Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Regina Întunericului i-a „blestemat” pe bucătari: „Dacă nu îmi dați cuțitele, vă pun pe pomelnic”. Cu ce preparat i-a surprins

Gabriela Lucuțar, cunoscută ca Regina Întunericului, a reinterpretat o rețetă foarte des folosită de români, respectiv coliva. Servită în cadrul evenimentelor nefericite, femeia de afaceri a făcut furori cu preparatul ei la Chefi la cuțite.

27 mart. 2024, 23:43
Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Regina Întunericului i-a „blestemat” pe bucătari: „Dacă nu îmi dați cuțitele, vă pun pe pomelnic”. Cu ce preparat i-a surprins
Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Regina Întunericului i-a „blestemat” pe bucătari: „Dacă nu îmi dați cutițetel, vă pun pe pomelnic”. Cu ce preparat i-a surprins

Regina Întunericului a luat prin surprindere pe toată lumea cu preparatul prezentat la Chefi la cuțite. Gabriela Lucuțar le-a servit celor patru bucătari un desert tradițional, servit mai ales în contextul evenimentelor nefericite. De această dată, însă, a fost pună pe masă într-un mare stil.

Citește și: EXCLUSIV | „Regina Întunericului”, dezvăluiri șocante despre cum a comunicat cu Mioara Roman după deces: „Eu trebuie să îi explic sufletului ce urmează să se întâmple ca să nu se sperie”

Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Regina Întunericului i-a „blestemat” pe bucătari

Gabriela Lucuțar i-a surprins plăcut pe chefi, după ce le-a pus pe masă un desert nonconformist. Celebra colivă a fost reinterpretată de Regina Întunericului, care a decorat-o cu foiță de aur și fulgi de migdale, dar și cu perle prețioase. Bucătarii au fost impresionați atât de prezentarea preparatului, cât și de prezența Gabrielei.

„Mă ocup de evenimente. Este profesia pentru care am fost aleasă de Sus. Rămăsesem fără job, nu mi-a plăcut niciodată să fiu subordonată. Mi-a zis un prieten să ne facem o afacere de servicii funerare. Zi și noapte conduceam un dric. Mergeam pe la alte firme funerare, îi rugam să îmi dea și mie un transport. Așa a început totul. Sunt numită Regina Întunericului pentru că și concurența m-a numit cea mai bună în ceea ce fac. Fac îmbălsămările singură și o fac foarte bine. În continuare mă specializez. Și după ce voi muri, vreau să mă vorbească lumea la superlativ. De exemplu, reinterpretez coliva, o decorez cu foiță de aur”, a spus Gabriela Lucuțar.

Gabriela se mândrește cu ceea ce face, considerându-se cea mai bună din domeniu.

„Persoana decedată este clientul, familia este beneficiarul. Vreau ca totul să fie perfect, vreau ca și clientul meu să vadă cum pleacă din această lume. Îl spăl, îl îmbrac, îl miruiesc, îi fac și partea de make-up pentru că e foarte important ca famila și cei importanți să îl vadă frumos. Eu am o conexiune cu ei. Spiritul este acolo, trupul nu are legătură cu sufletul. Sufletul este acolo lângă mine. Trei zile stă lângă trup, până în ziua înmormântării. El știe ce fac eu și vede. Și eu, ca să nu îl sperii…Nu simte nimic, dar este lângă mine și să nu îl sperii, îi explic tot ceea ce îi fac. Îmi place să îi îmbălsămez noaptea, stau singură noaptea cu ei și vorbesc cu ei, îi simt. După ce fac make-up-ul, îi iau o oglindă și îl întreb dacă îi place. Le spun să vină cu mine acasă, ca să nu rămână singuri la frigider. Mi s-a întâmplat să merg prin casă și să îl văd prin living, pe canapea”, a mai spus Regina Întunericului.

Gabriela Lucuțar a primit din partea chefilor toate cele patru cuțite, ceea ce înseamnă că merge în etapa următoare, alegând să facă parte din echipa lui Chef Alexandru Sautner

Citește și: Regina Întunericului, dezvăluiri savuroase despre prietenia ei cu Anamaria Prodan și coșciugul pregătit pentru fostul ei soț: „I-am luat măsura, e mic”