Chefi la cuțite 28 martie 2023. Micii de la Cocoşatu’ au ajuns în farfuriile juraţilor: „Ăștia după pufoșenie sunt de la Sandu Cocoșatu’. Omulețul ăsta e o legendă”

Ediţia a doua a emisiunii Chefi la cuțite a avut un invitat cu totul şi cu totul special. Micii de la Cocoşatu sunt un brand în toată România, iar "tatăl" brandului s-a prezentat în carne şi oase în faţa juraţilor care au rămas muţi de uimire. Gina Pistol s-a emoţionat până la lacrimi.

29 mart. 2023, 09:00
Chefi la cuțite 28 martie 2023. Micii de la Cocoşatu’ au ajuns în farfuriile juraţilor: „Ăștia după pufoșenie sunt de la Sandu Cocoșatu’. Omulețul ăsta e o legendă”

Chefi la cuțite 28 martie 2023. Un moment cu totul și cu totul special p0rezentat în sezonul 11 al show-ului culinar a fost atunci când în emisiune și-a făcut apariția nimeni altul decât Sandu Cocoșatu’. Maestrul micilor a fost copleşit de emoţii în momentul în care a păşit în platoul emisiunii şi i-au dat lacrimile. Acest lucru a emoționat-o și pe Gina Pistol, care a sărit imediat să îmbrățișeze invitatul.

Nu știu cum să vă spun. Dacă aș spune că bucătăria e viața mea, atunci poate că ar fi prea puțin. Bucătăria e mai mult decât viața mea. De al 22 de ani și până la 73 sunt maim ult de 50 de ani, zi de zi, de dimineața de la 6 și jumătate și până seara chiar și la 12. Viața mea a fost cârciuma, viața mea a fost grătarul și am iubit munca asta. Mereu am căutat să fie mai bine, mai frumos, să fie mai mulțumit.

Acestea sunt frumueți ale naturii. Am mici care au plecat de la Cocoșatu la Toronto, Israel, Germania, Cipru. Nu mă deranjează cu nimic că mi se spune Sandu Cocoșatu’, am o bucurie că mă cunosc toți și tot ce realizez fac din suflet. Am avut o problemă de sănătate, o spondilită anchilozantă. Am aflat de acest diagnostic la vârsta de 29 de ani, dar nu eram într-o stare avansată. Alergam, jucam fotbal, nu eram în starea în care sunt acum.

Dar zi de zi, fiind toată ziua pe grătar și făcând această treabă, m-am adus de spate. La ora actuală sunt foarte, foarte mulți oameni care vin, au funcții mari și ne calcă pragul. Ies la poartă și ei zic: Să trăiască tăticul! Și când vin farfuriile goale simt în inimă mai mult decât orice pe lume”, a zis Sandu Cocoșatu’, potrivit a1.ro

Chefi la cuțite 28 martie 2023. Micii de la Cocoşatu’ au ajuns în farfuriile juraţilor

Nu mică a fost surpriza chefilor atunci când au descoperit că sub cloşuri se află faimoşii mici. Au crezut, încă, că sunt preparaţi de vreun concurent şi că doar carnea de mici este de la Cocoşatu’.

Ia uite, tată! Ia! Mamă, sunt fierbinți!”, a zis Sorin Bontea.

Ăștia după pufoșenie sunt de la Sandu Cocoșatu’. I-a făcut concurentul, dar micii sunt de acolo, carnea e aia de acolo, de la tăticu’. E rețeta de patricieni, dar fără mațe”, a zis Florin Dumitrescu.

Când uşile s-au deschis şi însuşi Sandu Cocoșatu’ și-a făcut apariția, chefii au rămas muţi de uimire.

Mi se zbârlește pielea pe mine. Omulețul ăsta e o legendă. E The One!”, a zis Cătălin Scărlătescu.

Cine a câştigat amuleta în ediţia a doua din sezonul 11 al show-ului Chefi la cuțite

În ediția a doua a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1, Mario Fresh a fost cel care a dezvăluit cine a câștigat amuleta. De data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu l-au avut drept rival în bucătărie pe prietenul lor, chef Iosif Ștefănescu. Gina Pistol i-a surprins din plin atunci când a dezvăluit că amuleta aduce un bonus uriaș: posibilitatea de-a salva un concurent de la eliminare.

Totuși, un asemenea avantaj uriaș a avut și o probă pe măsură, căci cei patru bucătari au primit sarcina de-a pregăti rețete folosind în farfurii cel puțin 11 legume. Se pare însă că sarcina n-a fost una tocmai simplă și i-a cam dezarmat pe chefi.

Când timpul s-a scurs, farfuriile au fost trimise la degustarea făcută de Mario Fresh. Verdictul a fost o surpriză la care nimeni nu s-ar fi așteptat: amuleta a mers la Cătălin Scărlătescu.