Chefi la cuţite 8 iunie 2021. Chef Florin Dumitrescu a pierdut unul dintre cei mai talentaţi şi mai experimentaţi concurenţi

În ediţia 44 a show-ului culinar Chefi la cuţite, chef Florin Dumitrescu a pierdut unul dintre cei mai talentaţi concurenţi.

08 iun. 2021, 09:01
Chefi la cuţite 8 iunie 2021. Chef Florin Dumitrescu a pierdut unul dintre cei mai talentaţi şi mai experimentaţi concurenţi

În această ediţie, bucătarii au fost puşi la grea încercare. Cătălin Scărlătescu a câștigat cel de-al 15-lea battle, motiv pentru care echipa verde și cea albastră au intrat la duel. Duelul a fost unul dificil, în care concurenţii au trebuit să-şi dea măsura talentului cu ingrediente inedite. În mod neaşteptat, cel care a pierdut duelul a fost unul dintre concurenţii cu cea mai mare experienţă, din echipa lui Florin Dumitrescu, potrivit Antena 1.

Chefi la cuţite 8 iunie 2021. O provocare neobişnuită şi dificilă

Intrate la duel, echipa verde și cea albastră au primit o temă de gătit pe care chiar și chefii au considerat-o neobișnuită, cu un grad de dficiultate destul de ridicat. Fiecare duelist a tras la sorţi un bilet pe care era scris un număr. Fiecare concurent a ales pentru un adversar trei ingrediente din lista anunțată de Irina Fodor, care, apoi, au fost „reciclate” în diverse preparate: chipsuri, sticksuri, pufuleți, salam, grisine, cozonac, chec marmorat, fursecuri, zacusca, salată de ardei capia, kebab de pui, cârnați, chiftele, șuncă.

Chefi la cuţite 8 iunie 2021

Cei trei chefi au analizat atent nu doar gustul și aspectul, ci și inventivitatea concurenţilor în ceea ce priveşte „reciclarea” ingredientelor. Cătălin Amarandei i-a impresionat cel mai mult pe chefi, care l-au răsplătit cu o notă pe măsură.

Citeste si Lora, la un pas să-și piardă viața într-un accident de mașină! Momente teribile pentru artistă: „Am o bucățică de sticlă în bărbie”

La final, în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” au mai rămas doar Victorina Matveev și Ciprian Antone. Pentru că acesta din urmă a obţinut doar şapte puncte, a fost eliminat.

Cine este Ciprian Antone, concurentul eliminat în ediţia 44

Chefi la cuţite 8 iunie 2021

Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite are 40 de ani și a participat la show-ul culinar de pe Antena 1 împreună cu soția lui, Bui Hong Nhung. Aceasta este de oricine vietnameză și s-a stabilit în România. Soția lui Ciprian Antone nu face parte din nicio echipă, dar mai mult ca sigur este mândră de soțul ei.

Ciprian Antone și soția lui au deschis un local, în București.

Pandemia ne-a dat curaj să facem asta, am renunțat la vechiul loc de muncă și am decis să facem altceva. Sunt ospătar, ajutor de bucătar, livrator, hostess și tot. E foarte mișto, cred că cele mai mari satisfacții le extragi din lucrurile mărunte‘, a dezvăluit Ciprian Antone, de la Chefi la cuțite.

Citeste si Cum îşi menţine silueta Paula Seling: „Sunt vegană, consum mulţi carbohidraţi. Nu îmi este uşor să rămân în formă”