CASTIGATOR CHEFI LA CUŢITE. O tânără prostituată s-a reinventat. O răzbunare ascunsă şi un secret din familia lui Florin Dumitrescu

„Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. O tânără care a ajuns să facă prostituție înainte ca destinul să îi surâdă, o răzbunare ascunsă și un secret din familia lui Florin Dumitrescu, care a fost sărbătorit în platoul emisiunii, au fost câteva dintre „ingredientele” celei de-a șasea ediții a noului sezon „Chefi la cuțite”.

14 nov. 2018, 11:08
CASTIGATOR CHEFI LA CUŢITE. O tânără prostituată s-a reinventat. O răzbunare ascunsă şi un secret din familia lui Florin Dumitrescu

„Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. Prima concurentă a serii a fost Mirela Lamba, o tânără în vârstă de 22 de ani cu o poveste de viață incredibilă. La vârsta de 13 ani, a fugit de la bunicii de etnie romă care au crescut-o, deoarece aceștia voiau să o mărite. A dormit pe stradă, după care a ajuns să facă videochat și prostituție. La un moment dat, destinul i-a surâs, iar acum spune că este fericită și are un vis emoționant.

Citeşte şi CHEFI LA CUTITE 2018 live video: Sorin Bontea, dezbrăcat de tunică. Cine a câştigat amuleta serii

„Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. Chef Sorin Bontea s-a văzut nevoit să renunțe la tunica sa de bucătar, obligat fiind de împrejurări. Mai exact, de un moment de neatenție a lui Cătălin Scărlătescu.

Scărlătescu a îmbrăcat tunica colegului său, din neatenție, iar această mică greșeală a dat naștere unor posibile strategii de joc în lupta avantajului cu numărul 6.

„Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. Maeștrii „Chefi la cuțite” și-au reluat locul la bancurile de lucru pentru o nouă competiție culinară, în care vor fi jurizați de un alt invitat special cu renume în gastronomie.

Chefii s-au luptat pentru ocazia de a găti alături de echipa lor, căci amuleta îi va permite câștigătorului să își folosească mâinile în bucătărie și să participe în cadrul unei probe timp de cinci minute, ajutându-și astfel trupa de bucătari.

Această cartolină extrem de valoroasă va marca și o premieră atunci când va fi pusă în joc, căci până în acest moment niciunul dintre cei trei jurați nu a avut voie să se implice direct la gătit în confruntările pe echipe, ci doar să dea indicații.

„Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. Manuela Constantin a venit la „Chefi la cuțite” cu o propunere cel puţin curajoasă și i-a pus pe cei trei chefi în mare încurcătură cu preparatul ei complicat.

„Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. Apoi, Florin Dumitrescu a fost desemnat câștigător în lupta pentru amuleta-bonus. Însă, chef Cătălin Scărlătescu s-a simțit nedreptățit.

Pentru a câștiga amuleta, cei trei chefi au avut de pregătit, în 45 de minute, o cremă ce a fost jurizată de chef Ștefan Popescu.

„Este prima dată când mă simt puțin nedreptățit. A câștigat Florin, dar nu pe merit. Nu merita. A mea a fost bună rău, fabuloasă. Consistență a avut, gust a avut, sare a avut. Nu a avut suflet, că eu nu sunt Dumitrescu să pun suflet în mâncare, eu sunt Scărlătescu și pun sare în mâncare „, a spus Scărlătescu.