CHEFI LA CUŢITE 2018. Oana şi Viorel Lis au gătit împreună. Dialog spumos între cei doi, în faţa juraţilor

CHEFI LA CUŢITE 2018. În ediția de marți seara, "Chefi la cuțite", jurații au avut parte de o surpriză de proporții. Oana și Viorel Lis au venit să își arate talentul în bucătărie, însă nu au reușit să îi convingă pe cei trei chefi. Cei doi nu au primit decât un singur cuțit, din partea lui Cătălin Scărlătescu, drept urmare nu s-au calificat mai departe.

28 nov. 2018, 08:25
CHEFI LA CUŢITE 2018. Oana şi Viorel Lis au gătit împreună. Dialog spumos între cei doi, în faţa juraţilor

CHEFI LA CUŢITE 2018. „Poate îmi mai gătește și mie puțin, cât mai trăiesc. Dacă e vorba de o friptură sau un bărbat, Oana se înfige în friptură, moartă! De-asta am încredere în ea’ a spus Viorel Lis, potrivit libertatea.ro.

Citeşte şi CHEFI LA CUŢITE. Actorul de filme XXX, Titus Steel, a dat testul în bucătărie. „Am avut 4000 de actriţe”

„Mereu îi zic că atunci când m-a luat, nu m-a luat că știu să gătesc și nici nu m-a întrebat dacă știu să gătesc. Indicațiile le dau eu. El își dorește să gătesc și să stăm așa la o masă mare. Vreau să trec din partea clienților și gurmanzilor, să învăț să gătesc. Vrei să apuci și tu să mănânci din mâncarea mea? Crapul ăsta de l-am gătit e gras, așa ca mine’ a spus și Oana Lis la Antena 1. „Nu te-am întrebat, că erai așa mai de la țară. Nu e târziu să o schimb! Și dacă mor mă ține în casă, ca să ia pensia. Eu eram primar și ea era salariată și orice funcție mare, te face și bărbat bine. Ea mă voia cât eram primar, acum o vreau eu pe ea, că nu mai sunt primar’ a încheiat Viorel Lis.

Oana Lis a atrecut printr-o perioadă dificilă, însă recunoaște că este o femeie puternică și va face față situației. După ce soțul ei a avut probleme grave de sănătate, Oana s-a accidentat la picior și este nevoită să meargă cu ajutorul cârjelor.