CHEFI LA CUŢITE. Prima probă s-a terminat. Ce l-a scos din sărite pe Cătălin Scărlătescu

CHEFI LA CUŢITE. Prima probă s-a terminat şi a început jurizarea. Prezenţa concurenţilor în marea finala depinde chiar de voturile familiilor lor.

27 nov. 2017, 19:26
CHEFI LA CUŢITE. Prima probă s-a terminat. Ce l-a scos din sărite pe Cătălin Scărlătescu

CHEFI LA CUŢITE. Chefii au urmărit cu sufletul la gură punctele pe care jurații le-au oferit fiecărei farfurii. Chef Scărlătescu a avut o mare problemă. Motivul? Tatăl lui Ionuț, din echipa, lui Bontea, a fost destul de exigent.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2017: Mai este doar un pas până la finală. Eliminare neaşteptată

CHEFI LA CUŢITE. „Tatăl lui Ionuţ a stat numai cu degetul mic sus. Un punct, mă?”, a izbucnit chef Cătălin Scărlătescu.

CHEFI LA CUŢITE. Primii concurenţi eliminaţi în semifinale aparțin echipelor portocalie și verde. În schimb. Cătălin Scărlătescu își păstrează toți cei trei concurenți cu care merge mai departe, în cea de-a doua probă a semifinalei. Rândurile se strâng tot mai mult. Finala așteaptă!

La cea de-a doua probă din semifinală concurenţii au avut libertatea de a alege! Chiar şi aşa, lista ingredientelor spuse de Gina i-a băgat în ceaţă pe cei rămași în concurs!

CHEFI LA CUŢITE. Pretențiile cresc și din partea chefilor care așteaptă din partea lor cele mai frumoase și gustoase farfurii.

Iar emoțiile cresc, pentru că foștii concurenți ai emisiunii culinare se reîntorc în platou cu o misiune deloc ușoară, aceea de a juriza în cea de-a doua probă.

CHEFI LA CUŢITE. „Este cea mai grea parte a competiției, iar după multe probe în care oboseala și-a spus cuvântul, vor fi nevoiți se adune cu foarte mult calm și tact și să livreze dish-uri curate, de un standard ridicat, în care să primeze atât tehnicile de gătit, dar și savoarea”, spune Iulian Mitea, semifinalist al sezonului 3.