Chefi la cuţite, sezonul 10. Cine este primul concurent eliminat, chefilor nu le-a venit a crede

Echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a câştigat primul battle din sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuţite. La duel au intrat concurenții din echipa lui chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea. A fost o luptă plină de momente tensionate, dar și surprize.

19 oct. 2022, 09:43
Chefi la cuţite, sezonul 10. Cine este primul concurent eliminat, chefilor nu le-a venit a crede

Chefi la cuţite, sezonul 10, a debutat cu o mare supriză. Marţi seară, în primul duel, echipa lui Florin Dumitrescu a pierdut primul concurent. Preparatul lui a acumulat 6 puncte din partea juraților.

Primul concurent eliminat în sezonul 10 al emisiunii Chefi la Cuţite este Robert Mihăilescu, concurentul pentru care chef Florin Dumitrescu a folosit amuleta la battle pentru a fi schimbat cu Titus Alexandru.

Juraţilor nu le-a venit să creadă. Dar dintre toţi, cel mai afectat a fost chef Florin Dumitrescu.

„Karma. Nu am luat țeapă, am câștigat o amuletă pe care trebuia să o folosesc. Din punctul meu de vedere, Robert e un bucătar senzațional, dar nu a reușit să ia cea mai bună decizie pentru el. Îmi pare rău pentru el, chiar mi-am dorit să meargă mai departe”, a spus chef Florin Dumitrescu, după eliminarea concurentului său.

„Nu-mi venea să cred, nu-mi vine nici acum!”, a spus concurentul.

„Mălaiul era crud, o farfurie goală. Ce a fost cu tine?”, i-a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

 

Cine este Robert Mihăilescu, primul concurent eliminat de la Chefi la Cuţite

Robert Mihailescu, concurentul din echipa lui chef Florin Dumitrescu, a fost eliminat în ediția 21 a sezonului 10 Chefi la cuțite.

Robert Mihăilescu

Robert Mihăilescu vine din Cluj-Napoca, are 27 de ani şi este bucătar. Înainte să se apuce de gătit, tânărul clujean a fost cartograf, însă nu și-a dorit niciodată să o practice. A făcut facultatea la insistenţa familiei. Robert și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie mult mai târziu. Pe vremea când era la master, a observat o reclamă cu un curs de bucătar și a decis să urmeze acel curs. După finalizarea cursului, a fost repartizat ca ajutor de bucătar. La trei luni distanță, a fost promovat pe poziția de bucătar de linie. Apoi, după alte patru luni, Robert a fost promovat ca șef de tură.

Tot în cadrul emisiunii, Robert a mărturisit că mama lui l-a născut înainte de termen. Concurentul a povestit că, într-o zi, când mama sa toca ceapă s-a tăiat atât de tare încât i-a fost declanșată nașterea.