Cheloo a recunoscut că a făcut trafic de droguri. Ce îl aşteaptă după ce a spus tot procurorilor

Cheloo a recunoscut că a făcut trafic de droguri și a încheiat cu procurorii DIICOT Ploiești un acord de recunoaștere a vinovăției.

04 mai 2017, 13:46
Cheloo a recunoscut că a făcut trafic de droguri. Ce îl aşteaptă după ce a spus tot procurorilor

La Tribunalul Prahova a fost înregistrat, la data de 27 aprilie, un dosar care are ca obiect „sesizarea cu acordul de recunoaștere a vinovăției” și în care apare ca inculpat Cheloo, pe numele său real Ion Cătălin Ștefan. Artistul a recunoscut comiterea infracțiunii de trafic de droguri în sensul oferirii prietenilor săi de droguri pe care acesta le deținea, fiind de acord cu pedeapsa de doi ani de închisoare cu suspendare.

Prin acest acord, Cheloo va fi condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, la 100 de zile de muncă în folosul comunității și 4 ani de supraveghere judiciară, de la data deciziei instanței.

Potrivit libertatea.ro, acest acord de recunoaștere a vinovăției a ajuns zilele acestea la magistrații de la Tribunalul Prahova, care vor lua o decizie în ceea ce privește acordul dintre Cheloo și procurorii investigatori. Cheloo este acuzat de trafic de droguri de mare risc, deținere și consum propriu fără drept.

Dacă nu ar fi căzut la pace cu procurorii DIICOT, Cheloo risca chiar și șapte ani de închisoare pentru acuzațiile care i-au fost aduse. Sfătuit de avocați, care au realizat că probele împotriva artistului sunt zdrobitoare și-l pot arunca după gratii, Cheloo a acceptat acordul.

În luna martie a anului trecut, Cheloo, care la un moment dat a recunoscut că a consumat droguri, a fost ridicat de procurori și dus la sediul DIICOT din Ploiești pentru audieri, după ce în locuința sa din Breaza au fost găsite mai multe grame de cannabis.