Cheloo continuă aventura prin deşert. Artistul a încheiat şi etapa a doua de la Raliul Dakar, cu trei locuri mai sus decât în prima etapă

Mihai Ban și Cheloo de la Paraziții au terminat pe locul 75 a doua etapă de la Raliul Dakar 2022, care se desfăşoară în mijlocul deșertului arab.

03 ian. 2022, 23:19
Cheloo continuă aventura prin deşert. Artistul a încheiat şi etapa a doua de la Raliul Dakar, cu trei locuri mai sus decât în prima etapă

„După ce ploile căzute în ultimele zile au inundat bivuacul din Al Artawiya, organizatorii au decis reconfigurarea celei de a doua etape din #dakar2022, așa că s-a renunțat la maraton și concurenții vor ajunge în același bivuac cu echipele de asistență – Al Qaisumah. Mihai și Cheloo au luat deja startul pe proba specială care măsoară 338.43 km și se află în nord-estul Arabiei Saudite, către granița cu Irakul”, transmitea dimineaţă echipa Transylvania Rally Ria Team.

Ulterior, cei doi, Cheloo şi Mihai Ban, aveau să încheie etapa pe locul 75, după ce în prima etapă au încheiat pe 78, potrivit site-ului competiţiei.

Citeşte şi Raliul Dakar 2021 s-a încheiat cu un anunţ tragic. Motociclistul Pierre Cherpin a murit după ce a căzut în deşertul saudit

Pilotul francez Stephane Peterhansel (Audi Sport), multiplu câştigător al Raliului Dakar la moto şi apoi la auto, a pierdut orice şansă la victoria finală încă de duminică, în prima etapă a cursei de anul acesta, la Ha’il, fiind obligat să aştepte asistenţa tehnică după ce roata stângă de la buggy-ul său hibrid Audi s-a desprins.

Celebra marcă a cercurilor a avut o zi neagră duminică. După Peterhansel, care a înregistrat o întârziere de şase ore după pana suferită, suedezul Mattias Ekstrom a înregistrat şi el o întârziere de 1 h 30 min, iar spaniolul Carlos Sainz, al doilea după etapa prolog, a consemnat şi el o întârziere de 2 h 07 min după prima etapă.