Cheloo, dat afară de la televiziune după ce a fost săltat într-un dosar de trafic şi deţinere de droguri de risc

Lovitură dură pentru o vedetă din România. Rapperul Cheloo, de la Paraziţii, a fost săltat de mascaţi într-un dosar de trafic şi deţinere de droguri de risc. Mascaţii l-au săltat din casa lui din Prahova, unde au găsit cannabis.

30 mart. 2016, 15:26
Cheloo, dat afară de la televiziune după ce a fost săltat într-un dosar de trafic şi deţinere de droguri de risc

Cu zâmbetul pe buze şi cu chef de glume, dar cu mascaţii în spatele lui. Aşa a ajuns rapperul Cheloo de la trupa Paraziţi la audieri, la Ploieşti. Mascaţii l-au ridicat miercuri dimineaţă pe Cheloo chiar de la el de acasă. În vila din Ocina de Jos, din Prahova, ar fi avut loc o petrecere, marţi noaptea, unde s-au consumat droguri.

Artistul a fost dus la audieri la DIICOT alături de alte 80 de persoane într-un dosar de consum, dar şi de trafic de stupefiante. Anchetatorii spun că în casa lui au fost găsite droguri.

În satul izolat unde traieste, Cheloo este recunoscut ca dadea petreceri si isi aducea pritenii, chiar si din Bucuresti, in curtea lui foarte mare. Uneori petreceau chiar in bucataria de vara. Totodata, vecinii sunt nemultumiti de Cheloo despre care spun ca a avut mai multe altercatii cu ei.

Vezi: Cum a fost prins Cheloo: Le-a dat CANABIS ofiţerilor sub acoperire UPDATE

Alături de Mihai Benadeac şi Delia, Cheloo facea parte din juriul unei noi emisiuni de divertisment, ”iUmor”, care va începe din 3 aprilie la Antena 1. Acum, după izbucnirea scandalului, se pare că juratul a fost dat afară de la televiziune. 

Cătălin Ştefan Ion, născut pe 24 martie 1978 şi cunoscut sub pseudonimul Cheloo, este unul dintre membrii grupului hip-hop Paraziţii.

Cheloo a contribuit la realizarea a trei albume – ”Sindromul Tourette” (2003), ”Fabricant de gunoi” (2006) şi albumul solo ”Celcareurăşte” (2011).

Cele mai importante single-uri ale rapperului sunt ”Toate femeile” (2008), ”Apel la sinceritate” (2011), ”Statul e târfa cu care eşti obligat să te însori” (2013), ”Pe altă frecvenţă” (2013), ”Suma defectelor” (2014), ”Vrem totul” (2014), ”Cântec de dragoste” (2015).

În anul 2007, Cheloo s-a căsătorit cu Daniela Niculescu. Împreună au un fiu, Ştefan. Căsnicia celor doi a fost marcată de certuri şi scandaluri, plângeri la poliţie şi dependenţa de substanţe interzise.

O altă controversă în care a fost implicat rapperul s-a petrecut în noiembrie 2013, în cadrul emisiunii ”X Factor” de la Antena 1. Cheloo, în calitate de jurat atunci, a caracterizat în termeni homofobi un concurent. În ianuarie 2014, presa internaţională a preluat ştirea şi a condamnat ”homofobia în direct la TV” a juratului de la ”X Factor”. Postul de televiziune a fost amendat.