Cheloo de la Paraziţii A PIERDUT PROCESUL. Insulta adusă homosexualului de la X-Factor îl costă scump acum

Cheloo de la Paraziţii vrea să scape de amenda primită de la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), după ce l-a insultat pe Paolo Lagana, concurentul homosexual de la X-Factor, însă magistraţii nu-i dau dreptate. Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a respins, zilele trecute, acțiunea lui Cheloo ca neîntemeiată.

31 oct. 2014, 10:19
Cheloo de la Paraziţii A PIERDUT PROCESUL. Insulta adusă homosexualului de la X-Factor îl costă scump acum

Cheloo, pe numele lui real Ion Ștefan Cătălin, a dat în judecată CNCD, după ce a fost amendat cu 3.000 de lei, în luna martie, pentru declarații discriminatorii la adresa unui concurent homosexual de la X-Factor. ”Ai cântat, eu disprețuiesc tot ceea ce ești, ce reprezinți și țara asta te va trimite acasă cu siguranță”, i-a spus Cheloo concurentului de la X-Factor.

Potrivit libertatea.ro, Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a respins, zilele trecute, acțiunea lui Cheloo ca neîntemeiată. Hotărârea magistraților nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs.

Cheloo a declanșat un adevărat scandal la X-Factor, după ce l-a insultat pe Paolo Lagana, un homosexual declarat.

În luna decembrie 2013, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis să amendeze cu 10.000 de lei televiziunea Antena 1, pentru emisiunea X-Factor, în care rapper-ul Cheloo a făcut afirmaţii care au discriminat persoanele gay.