Cum se droga CHELOO. Informaţii BOMBĂ dosarul rapperului condamnat în 2017

Cheloo de la Paraziţii a fost condamnat pentru trafic de droguri, dar a scăpat de închisoare după ce a semnat un acord de recunoaştere a vinoăţiei. Acum ies la iveală detalii bombă din dosar.

26 feb. 2018, 09:24
Cum se droga CHELOO. Informaţii BOMBĂ dosarul rapperului condamnat în 2017

Cheloo, pe numele real Cătălin Ştefan Ion, detinea la casa lui din Breaza un mic arsenal procurat pentru valorificarea „marfii”, reiese din dosar.

„In baza art 16 alin 1 din Legea nr 143/2000, va confisca de la inculpat urmatoarele probe si dispozitive descoperite cu ocazia perchezitiei domiciliare (…): cantitatea de 2,52 grame cannabis, ramasa dupa efectuarea analizelor de laborator din totalul de 2,72 grame cannabis, cantitatea de 1,25 grame cannabis, ramasa dupa efectuarea analizelor de laborator din totalul de 1,57 grame cannabis; cantitatea de 1,48 grame cannabis in amestec cu tutun, ramasa dupa efectuarea analizelor de laborator din totalul de 1,78 grame cannabis in amestec cu tutun; un grinder in care s-a pus in evidenta D9 Tetrahydrocannabinol (D9 – THC); o pipa in care s-a pus in evidenta D9 Tetrahydrocannabinol (D9 – THC) si nicotina; un grinder in care s-a pus in evidenta D9 Tetrahydrocannabinol (D9 – THC)”, se arata in motivarea judecatorilor.

Scandal MONSTRU la iUMOR. Cheloo şi-a ieşit din minţi

Prin recunoasterea faptei, Cheloo i-a „turnat” prietenii lui cu care a consumat droguri in 2014: „S-a retinut in esenta prin actul de sesizare a instantei ca in baza unei rezolutii infractionale unice si a unei intelegeri prealabile cu surse neidentificate, in cursul anului 2014, Ion Stefan Catalin (Cheloo) s-a aprovizionat de la acestea cu droguri de risc, respectiv cannabis, droguri care ulterior au fost oferite cu titlu gratuit pe raza judetului Prahova, printre consumatorii care s-au aprovizionat de la acesta fiind identificati: M.R.G., M.M. si P.G.G., ultimul avand calitatea de dealer”.