Chelsea e în doliu. A murit un antrenor care i-a condus pe londonezi şi la Bucureşti, contra Stelei

Dermot Drummy, fost jucător şi antrenor la gruparea Chelsea, a murit la vârsta de 56 de ani. Performanţele sale manageriale sunt legate în special de Academia de Tineret a londonezilor.

28 nov. 2017, 11:05
Chelsea e în doliu. A murit un antrenor care i-a condus pe londonezi şi la Bucureşti, contra Stelei

Dermot Drummy a câştigat Cupa Angliei la tineret cu Chelsea, în anul 2010. După cinci ani petrecuţi ca antrenor pe Stamford Bridge, în 2014, Drummy a antrenat-o pe Crawley Town timp de 13 luni, în perioada 2016-2017, ultimul meci bifându-l practic în luna mai a acestui an. În calitate de antrenor al echipei de tineret a lui Chelsea, Dermot Drummy a fost şi la Bucureşti, în toamna lui 2013, când englezii au câştigat cu 4-0, în grupele Ligii Campionilor. La Chelsea evolua atunci Loftus-Cheek, care între timp a fost chemat şi la naţionala Angliei.

Citeşte şi Steaua – Chelsea, prefaţat de meciul echipelor de tineret. Scorul final a fost unul năucitor

Dermot Drummy era născut pe 16 ianuarie 1961, în Hackney, înm Inner London. Deşi a crescut şi s-a format ca fotbalist la juniorii lui Arsenal, nu a jucat decât cinci meciuri în fotbalul profesionist, la Blackpool, în sezonul 1979-1980, unde „tunarii” l-au împrumutat.

Apropiaţii care au dat vestea morţii lui Drummy nu au făcut publice cauzele decesului.