CHELSEA – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE STREAM Eurosport 0-3. Primul derby al anului

Derby-ul dintre Chelsea și Manchester City se va juca în cele din urmă, după focarul de coronavirus care a lovit și lotul lui Pep Guardiola.

03 ian. 2021, 16:25
CHELSEA – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE STREAM Eurosport 0-3. Primul derby al anului

CHELSEA – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE STREAM Eurosport.

Confruntarea de pe ”Stamford Bridge” nu vine în cel mai bun moment pentru echipa lui Lampard. Chelsea are 3 înfrângeri și o remiză în ultimele 5 runde, serie mai puțin consistentă care i-a scos pe londonezi din topul 4 al ierarhiei.

CHELSEA – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE STREAM Eurosport.

Echipele probabile
Chelsea (4-3-3): Mendy; Azpilicueta, Zouma, Silva, Chilwell; Havertz, Kante, Mount; Pulisic, Giroud, Werner
Manchester City (4-2-3-1): Steffen; Cancelo, Dias, Stones, Mendy; Rodri, Fernandinho; Mahrez, De Bruyne, Sterling; Aguero

CHELSEA – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE STREAM Eurosport. City este pusă în gardă de acest parcurs foarte bun al londonezilor, mai ales că la rândul său, trupa lui Guardiola a simțit pe propria-i piele forța lui Chelsea pe teren propriu. ”Cetățenii” au fost învinși în ultimele două meciuri pe ”Stamford Bridge”. În sezonul trecut, scor 1-2, cu goluri marcate de De Bruyne, respectiv Pulisic și Willian.

Pep Guardiola (49 de ani), antrenorul lui Manchester City, a dezvăluit că nu se va putea baza pe 5 jucători la derby-ul cu Chelsea din Premier League, din cauza COVID-19.

Tehnologia VAR în România din 2021. Anunţul făcut de LPF: „Avem nevoie de acest sistem de arbitraj video. Au existat destule greşeli de arbitraj”
Duminică, 3 ianuarie, Manchester City va juca în deplasare cu Chelsea. Pep Guardiola nu va putea utiliza 5 dintre jucătorii săi pe „Stamford Bridge”, aceștia fiind în izolare după ce au contractat virusul SARS-CoV-2.

Trupa din Manchester se confruntă și cu o serie de probleme de lot înainte derby-ului de azi. Este vorba de Kyle Walker și Gabriel Jesus, confirmați cu Covid, alături de alți 3 jucători de asemenea infectați. Clubul nu a dezvăluit numele acestora, dar portarul Ederson a anunțat deja că se află în autoizolare. Locul său între buturi va fi luat de Zack Steffen, un portar american ce-și va face astfel debutul în Premier League.

https://www.youtube.com/watch?v=L5ZIIG4M-Ng