CHELSEA – STEAUA: Avertismentul lui Mourinho

CHELSEA - STEAUA se joacă miercuri seară în Liga Campionilor.

10 dec. 2013, 14:42
CHELSEA – STEAUA: Avertismentul lui Mourinho

CHELSEA – STEAUA: În cadrul conferinței de presă susținută cu ocazia partidei din Chelsea și Steaua, care se va disputa mâine, de la ora 21:45, pe Stamford Bridge, Jose Mourinho a trimis un avertisment către patronii formațiilor din fotbalul românesc, portughezul declarînd că trebuie să ne păstrăm jucătorii valoroși. Cel mai titrat antrenor lusitan consideră că vînzarea lui Vlad Chiricheș la Tottenham a fost o greșeală a oficialilor steliști și nicidecum o mutare benefică formației din Ghencea.

„Pentru echipele din ţări ca România sau Portugalia, care nu sînt avantajate din punct de vedere economic, e important ca jucătorii cei mai buni să rămînă. Aşa s-a întîmplat la Porto după ce am cîştigat Cupa UEFA. Am vrut să plec, dar preşedintele mi-a spus că nu va vinde pe nimeni, deşi Deco era dorit de Barcelona. Am rămas, iar anul următor am luat Champions League. E greu să ţii pasul cu echipele puternice dacă îţi vinzi cei mai buni jucători, aşa cum Steaua l-a vîndut pe Chiricheş. A fost o lovitură pentru echipă, dar Tottenham a venit cu banii şi n-au mai avut ce să facă”, a declarat Mourinho, înainte de CHELSEA – STEAUA.
 

CHELSEA – STEAUA: Branislav Ivanovici, fundaşul lui Chelsea, a vorbit despre confruntarea cu Steaua, meci contînd pentru ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

„E un meci foarte important pentru că ne dorim primul loc în grupă. Am avut un meci dificil la Bucureşti, ne aşteptăm să fie la fel şi mîine, mai ales că nu mai au nimic de pierdut. Ultimele două meciuri au fost foarte deschise, situaţie în care nu prea poţi controla jocul. Trebuie să fim atenţi la Steaua, pentru că au câţiva jucători foarte buni”, a spus Branislav Ivanovici.

CHELSEA – STEAUA: ultimul meci în tricou roş-albastru pentru mulţi jucători

„E adevărat că vom avea o discuţie cu jucătorii care au jucat mai puţin. Vrem să definitivăm lotul după ce ne reunim pe 7 ianuarie. Nu avem o”, a declarat Mihai Stoica, managerul general al Stelei. Mihai Costea si Mihai Răduţ sunt doriti de CS U Craiova, sub forma de împrumut. În afară de ei, Doru Bratu, Adi Cristea, Stefan Nikolic, Ionuţ Neagu, Cornel Râpă şi Gabi Matei sunt ceilalti jucători care ar putea pleca de la Steaua. 

Meciul dintre Chelsea şi Steaua va avea loc miercuri, de la ora 21:45, pe DigiSport 1, DolceSport 1 şi liveTEXT pe ROMANIATV.NET.