CHELSEA – STEAUA. Jose Mourinho va folosi rezervele împotriva Stelei

CHELSEA - STEAUA. Antrenorul echipei Chelsea Londra, Jose Mourinho, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Steaua, adversara de miercuri din Liga Campionilor, a avut un rol foarte important în grupă, deoarece a obţinut remize cu FC Basel şi Schalke 04.

10 dec. 2013, 16:59
CHELSEA – STEAUA. Jose Mourinho va folosi rezervele împotriva Stelei

CHELSEA – STEAUA. „Steaua a fost foarte importantă în grupă, pentru că a lăsat pe Basel fără patru puncte şi a remizat cu Schalke. Să termini pe primul loc în grupă, ai o şansă mai mare în 16-imi, aşa că trebuie să încercăm să câştigăm acest meci. Cred că suntem cea mai bună echipă din grupă şi trebuie să demonstrăm asta mâine, terminând pe locul 1„, a spus Jose Mourinho la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Steaua, programată miercuri seara, pe Stamford Bridge.

Jose Mourinho a afirmat că în echipa de start vor apărea mai mulţi jucători noi faţă de cele din campionat. „Nu voi juca cu aceeaşi echipă ca în ultimul meci, avem foarte multe meciuri, iar unii jucători trebuie odihniţi. Avem o echipă puternică şi multe opţiuni. Ashley Cole va începe din primul minut. Îl ştiu bine, se antrenează şi se comportă ca un super profesionist. Este un tip fanstastic. În atac avem trei variante, ceea ce e foarte bine„, a completat Mourinho.

Întrebat ce ar trebui să facă echipele de club din România pentru a putea obţine performanţe în Liga Campionilor, Mourinho a răspuns: „Cred că ţări ca România, ca şi a mea, care nu au o economie foarte puternică trebuie să creeze echipe puternice pe plan european. Important este să păstrezi cei mai buni jucători pentru unul, doi, trei ani. Dacă păstrezi cei mai buni jucători, totul este posibil. Când am câştigat Cupa UEFA în 2003, am vrut să plec, dar preşedintele mi-a spus că nu va vinde niciun jucător pentru un an, dar că peste doi o va face, deşi aveam ofertă de la Barcelona pentru Deco.

CHELSEA – STEAUA. Vlad Chiricheş este un jucător foarte important, o pierdere mare pentru Steaua. Dacă sunteţi suficient de buni să păstraţi cei mai buni jucători, în anul următor aveţi o echipă puternică, dar e dificil să concurezi cu echipele puternic financiar„, a adăugat Mourinho.

La rândul său, fundaşul Branislav Ivanovici a explicat că obiectivul grupării londoneze este să termine pe primul în grupă după CHELSEA – STEAUA. „Este un meci foarte important, pentru că vrem să terminăm pe primul loc în grupă. Am avut un meci dificil la Bucureşti, iar mâine va fi la fel, mai ales că ei nu au nimic de pierdut. În apărare vom face tot ce e posibil să nu primim gol. Ştim cât de important este acest meci. Să terminăm pe primul loc în grupă este primul obiectiv în Liga Campionilor. Grupa noastră a avut patru echipe bune. Steaua este o echipă bună cu jucători mari şi trebuie să fim atenţi„, a menţionat Ivanovici.

Partida Chelsea – Steaua, contând pentru ultima etapă a Grupei E a Ligii Campionilor, se va disputa, miercuri, de la ora 21.45, pe Stamford Bridge.