CHELSEA STEAUA LIVE 21.45: Declaraţie-şocantă a lui Mourinho

CHELSEA STEAUA LIVE 21.45: Antrenorul Jose Mourinho nu consideră echipa sa Chelsea favorită la câştigarea Ligii Campinilor în acest sezon, fiind de părere că Bayern Munchen, FC Barcelona şi Real Madrid au cele mai mari şanse să ridice trofeul după finala competiţiei, informează presa engleză.

11 dec. 2013, 13:28
CHELSEA STEAUA LIVE 21.45: Declaraţie-şocantă a lui Mourinho

CHELSEA STEAUA: Cred că şansele noastre în acest sezon, care este primul pentru mine (n.r. – de la revenirea la Chelsea), nu sunt comparabile cu cele ale altor cluburi. Cred că sunt cluburi care au altă stabilitate, loturi şi nivel de pregătire ca să fie favorite la câştigarea competiţiei. În analiza mea, cred că nu putem fi consideraţi favoriţi. Favoriţii mei sunt Bayern, campioana Europei şi un club de top, cu acelaşi lot, dar cu un nou antrenor, însă cu o stabilitate incredibilă. Apoi Barcelona şi Real Madrid. Aceste trei echipe sunt, din puncte de vedere al potenţialului, în frunte”, a spus Mourinho.

Tehnicinul portughez situează echipa sa într-un al doilea eşalon, alături de Manchester United, Manchester City şi Atletico Madrid, şi crede că orice formaţie calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor poate ajunge să câştige competiţia: „Alte formaţii sunt foarte puternice şi când acestea ajung în sfertuile de finală se poate întâmpla orice. Aceste echipe sunt City, United, Atletico Madrid, Chelsea…

Chelsea joacă, miercuri seară, pe teren propriu, cu Steaua, în ultimul meci din Grupa E a Ligii Campionilor. Formaţia lui Mourinho, calificată deja în optimile de finală, are nevoie de o victorie pentru a fi sigură că termină grupa pe primul loc.