CHELSEA-STEAUA: Marea dorinţă a lui Reghecampf. Ajutor-surpriză de la Mourinho

Chelsea - Steaua, contând pentru ultima etapă a Grupei E a Ligii Campionilor, se va disputa, miercuri, de la ora 21.45, pe Stamford Bridge.

11 dec. 2013, 05:24
CHELSEA-STEAUA: Marea dorinţă a lui Reghecampf. Ajutor-surpriză de la Mourinho

CHELSEA – STEAUA: „Ne aşteaptă un meci dificil, ultimul din grupă. Pentru noi nu mai este niciun fel de presiune, jucătorii noştri vor fi mult mai detaşaţi, sper să o facă bine şi să reuşim un rezultat bun. Cred că jucătorii au înţeles ce le-am transmis, cunosc bine Chelsea, ştiu potenţialul lor. Noi ne-am dorit mult mai mult, ne doream ca acest meci să fie unul important, să ne califice măcar în primăvara Ligii Europa. Pentru noi prioritar este campionatul, dar ne dorim să ieşim din această competiţie cu fruntea sus. Vrem să facem un joc bun şi dacă se poate să obţinem şi un rezultat pozitiv. Cred că trebuie să învăţăm din aceste meciuri şi cred că a fost o şansă mare pentru tinerii din echipă să capete experienţă”, a declarat Reghecampf.

CHELSEA – STEAUA:  Arbitrul italian Gianluca Rocchi va conduce la centru meciul Chelsea Londra – Steaua, care se va disputa, miercuri, de la ora 21.45, în etapa a VI-a, ultima, a grupei E a Ligii Campionilor, informează site-ul oficial al grupări steliste. Gianluca Rocchi va fi ajutat la cele două linii de conaţionalii săi Elenito Di Liberatore şi Gianluca Cariolato, iar asistenţi suplimentari vor fi Luca Banti şi Antonio Damato.

Rezervă pentru meciul de la Londra a fost desemnat Alessandro Giallatini.Observator de arbitri va fi finlandezul Kaj Natri, în timp ce delegatul UEFA este spaniolul Jose Luis Lopez Serrano.

CHELSEA – STEAUA. Conferinţa de presă a lui Jose Mourinho a fost marcată de un moment inedit, care l-a avut protagonist chiar pe antrenorul londonezilor.

Potrivit gsp.ro, totul s-a petrecut după ce Mourinho le-a oferit jurnaliştilor un răspuns foarte lung, astfel că translatorul român a avut destul de mult de lucru. Mourinho şi-a cerut scuze şi, în timp ce declaraţiile sale erau traduse, şi-a dat jos tricoul şi l-a semnat. 
La final, românul a fost aplaudat de ziarişti, iar Mourinho i-a oferit tricoul cu mesajul „Big Hug”.

CHELSEA – STEAUA  5-0 la tineret. Echipa de tineret a Stelei a pierdut, marţi, ultimul meci din grupa E a Ligii Campionilor de tineret, fiind învinsă, în deplasare, cu scorul de 5-0, de Chelsea Londra.

Golurile partidei au fost marcate de Swift ‘3, Feruz ’22, ’30, Kiwomya ’40 şi Gnahore ’60.

Steaua a fost dominată clar, şutând prima oară pe spaţiul porţii echipei gazdă abia în minutul 71 (Târnovan).

În celălalt meci al grupei E se vor întâlni, miercuri, formaţiile Schalke 04 şi FC Basel.

Chelsea a câştigat grupa cu maximum de puncte, urmată de Schalke (ambele calificate în optimi), în timp ce Steaua a încheiat pe locul secund, cu 5 puncte, înaintea lui Basel.

CHELSEA-STEAUA: Soţiile steliştilor, la shopping pe Oxford Street

Steaua a decolat spre Londra în această dimineaţă, la ora 10.30, unde va juca ultima partidă din grupele Ligii Campionilor 

Fără vreo şansă la primăvara europeană, campioana României disputăm mâine seară ultima partidă din acest sezon al grupelor Ligii Campionilor. Steliştii au plecat spre Anglia în această dimineaţă, iar membrii staff-ului au primit acceptul de a fi însoţiţi de soţii.

Din delegaţie a făcut parte şi Alex Bourceanu, deşi acesta este suspendat pentru această partidă, din cauza cumului de cartonaşe. Laurenţiu Reghecampf a considerat însă că liderul din vestiar poate motiva o echipă rămasă fără obiectiv în această competiţie.

CHELSEA-STEAUA. Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri din Italia, avîndu-l la centru peGianluca Rocchi. Acesta va fi asistat de Elenito Di Liberatore şi Gianluca Cariolato, precum şi de către asistenţii adiţionali Luca Banti şi Antonio Damato. Rocchi a mai arbitrat 4 meciuri în care au fost implicate echipe româneşti.

CHELSEA – STEAUA: Sancţiuni pentru Nikolic

Valeriu Argăseală, preşedintele Consiliului de Administraţie al Stelei, a confirmat că Stefan Nikolici (23 de ani) va fi sancţionat pentru abateri disciplinare.

„Nikolici va fi sancţionat de club, lucrurile nu rămân aşa. Deocamdată nu ştim ce măsuri vom lua, le vom anunţa cât de curând. În termeni contractuali, această măsură a suspendării nu va fi luată. Ca o măsură disciplinară luată de antrenor, putem accepta această formulare”, a spus Argăseală, potrivit Mediafax. 

CHELSEA-STEAUA. Cornel Dinu lansează un atac dur la adresa marii rivale: „Este posibil ca elasticele pe post de branulă să nu-şi mai facă efectul la frig şi în acelaşi timp este posibil să aibă o reacţie de respingere din partea organismului. Capac peste toate este neconcordanţa între cerere şi realitate la Reghecampf, care este dată de faptul că de cîteva etape, Steaua este purtată spre victorii de sania blestemată a ultimelor arbitraje”.


Chelsea – Steaua, contând pentru ultima etapă a Grupei E a Ligii Campionilor, se va disputa, miercuri, de la ora 21.45, pe Stamford Bridge.