Cher, lecţii de viaţă la 74 de ani: Nu înţeleg de ce fetele de 18 ani îşi fac operaţii estetice. Sunt multe care nu pot face ce pot eu la vârsta mea

Cher a făcut mărturii incredibile la 74 de ani. Zeiţa muzicii Pop a fost văzută în Londra, îmbrăcată în vogă, şi a vorbit despre viaţa sa şi greutăţile prin care a trecut.

14 dec. 2020, 11:41
Cher, lecţii de viaţă la 74 de ani: Nu înţeleg de ce fetele de 18 ani îşi fac operaţii estetice. Sunt multe care nu pot face ce pot eu la vârsta mea

Cher, lecţii de viaţă la 74 de ani. Artista a vorbit şi despre modul în care lumea şi-a schimbat principiile şi valorile şi spune că nu înţelege cum fete proaspăt majore îşi fac operaţii estetice pe bandă rulantă.

Cher, lecţii de viaţă la 74 de ani: Oamenilor nu le pasă cum arăţi. Trebuie să livrezi ceva!

„Fetele astea se operează la 18 ani. Deci, haide! Nu am văzut niciodată fete făcând atât de multe pentru a putea să schimbe tot din corpurile lor. Eu nu am vrut niciodată să fac asta. Vrei să ai buze mari și un fund mare. Nu înțeleg. ”

Dacă nu te pricepi la ceea ce faci, spune ea, oamenilor nu le pasă cum arăți.

„Nu plătești bani pentru a te uita la cineva. Trebuie să livreze ceva.

Cher a început să obsească având în vedere anii pe care îi are, dar vocea ei este mai bună decât a fost vreodată.

„Și am lucrat toată viața pentru a-mi păstra puterea în corpul meu. Există fete de 20 de ani care nu pot face ceea ce fac eu. ”, a mai declarat artista, pentru The Guardian.

Vedeta a vorbit despre greutăţile din viaţa ei. Cum a reuşit să câştige soţul ei toată averea lui Cher

La 16 ani, Cher l-a întâlnit pe Sonny Bono, în vârstă de 27 de ani. Acesta a fost un compozitor decent și un cântăreț mediocru. Acesta a devenit și amant al ei. După ce au lucrat împreună cu Phil Spector, aceștia și-au unit forțele și au fost de neoprit, cu hituri, inclusiv clasicul „I Got You Babe” și propriul lor show la televizor. Au fost cel mai faimos cuplu, act de comedie și soț și soție. Apoi totul a luat o întorsătură urâtă Cher a divorțat de el în 1975, iar bărbatul a reuşit să obţină tot ce agonise ea.

„Am lucrat cot la cot timp de 11 ani și am ajuns să nu am nimic. Am muncit din greu pentru acei bani și nu mi-a trecut niciodată prin cap că el îi va lua ”.

De fapt, spune ea, a ajuns cu mai puțin de nimic.

„A trebuit să-i dau 2 milioane de dolari în plus”. De ce? „Pentru că nu am încheiat contractul pentru Sonny și Cher ca cuplu. Nu mi-a trecut prin minte că voi fi taxat cu contractele pe care nu le-am îndeplinit „.

Citeşte şi: Silvester Stallone, în lacrimi de durere. Mama sa, vedetă de televiziune şi astrolog, a murit