Cher suferă de o infecţie virală gravă. Şi-a anulat TOATE concertele

Cântăreaţa americană Cher suferă de o infecţie virală, vedeta fiind văzută recent purtând un monitor cardiac, ceea ce sugerează că problemele de sănătate ale acesteia sunt mai grave decât se credea.

06 nov. 2014, 11:22
Cher suferă de o infecţie virală gravă. Şi-a anulat TOATE concertele

Infecţia virală de care suferă (Cher, n.r.) a speriat pe toată lumea. I-a afectat în principal rinichii, dar şi restul organismului a fost devastat”, a declarat o sursă apropiată vedetei pentru revista Closer, potrivit contactmusic.com.

Cher şi-a amânat mai multe concerte din cauza unor probleme de sănătate

Un reprezentant al cântăreţei a confirmat că Cher poartă un monitor cardiac pentru „a se asigura că îşi continuă recuperarea după infecţia virală de care a suferit”.

„Sunt puternică. Sunt fericită că trăiesc. Vreau să le mulţumesc tutror fanilor mei pentru urările lor de bine, pentru răbdare şi pentru rugăciuni”, a scris Cher pe site-ul de microblogging.

Cher, în vârstă de 68 de ani, a fost forţată să anuleze mai multe concerte după ce s-a îmbolnăvit la începutul lunii septembrie. Recent, vedeta a publicat un mesaj pe contul său de pe platforma Twitter, în care le mulţumea fanilor pentru ajutor.