Chestionare auto. Cum să completezi chestionarele auto ca să iei sala din prima!

Dupa ce te-ai inscris la scoala de soferi, urmatorul pas este invatarea teoriei si completarea cat mai multor chestionare auto.

21 mart. 2019, 20:26
Chestionare auto. Cum să completezi chestionarele auto ca să iei sala din prima!

Chestionare auto – Cum se desfasoara examenul de teorie

Completand chestionare auto te vei obisnui cu modul in care decurge prima proba a examenului pentru obtinerea permisului: SALA.

Chestionarele auto contin 26 de intrebari, din care cel putin 22 trebuie sa fie corecte. Platforma de examinare este astfel construita incat, daca ai ajuns la 5 raspunsuri gesite, examenul se va incheia si vei fi declarat respins. Inainte de a incepe sa completezi chestionare auto, este indicat sa citesti legislatia in vigoare si sa participi la orele de teorie ale scolii de soferi la care te-ai inscris. Dupa ce ai invatat teoria, completeaza cat mai multe chestionare auto.

In ziua examenului, citeste cu atentie fiecare intrebare. Exista posibilitatea ca acestea sa fie formulate altfel decat cele cu care ai fost obisnuit la unele chestionare. Nu te grabi cu raspunsul. Ai optiunea ce a sari o intrebare, astfel incat sa raspunzi mai intai doar la cele la care stii sigur raspunsul corect. Apoi vei reveni la cele care ti-au ramas. Te asiguri astfel, ca nu vei da prea repede 5 raspunsuri gresite fara sa fi trecut prin toate cele 26 de intrebari. Ai la dispozitie 30 de minute ca sa raspunzi corect.

Ce trebuie sa faci ca sa iei sala

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.