Chestiuni enervante la prima întâlnire care-ţi taie tot cheful

Prima intalnire poate fi palpitanta, plina de emotie si incitanta, sau poate fi un esec total. De altfel, in viata unei persoane sunt mai multe esecuri decat prime intalniri reusite.

29 oct. 2014, 06:59
Chestiuni enervante la prima întâlnire care-ţi taie tot cheful

Iata cele mai enervant chestiuni care pot interveni la prima intalnire si care-ti taie tot cheful de cealalta persoana!

1. Nu aveti ce discuta – dupa cinci minute de la intalnire descoperi ca nu ai ce vorbi cu celalalt. Ori este vorba de un inceput mai anevoios, ori chiar nu ai nici in clin, nici in maneca cu persoana respectiva. Incercarea moarte nu are, deci se poate depune putin efort pentru a trece peste tacerile incomode.
2. Spune ceva discutabil sau mai rau – discutia curge, radeti, beti o bere, un pahar de vin si mancati ceva delicios si, la un moment dat, celalalt spune ceva care-ti taie tot cheful, precum „Oricum femeile sunt varza la volan, in general”. Indiferent ce spune, cat de plauzibil este sau nu, replicile categorice sau cele care lasa loc de interpretari gresite sunt total contraindicate la prima intalnire.
3. Este nepoliticos cu chelnerul – Indiferent cat de dragut se comporta cu tine, la un moment dat se ia de chelner cu o atitudine agresiva din punct de vedere verbal, fapt care-ti taie toata bunadispozitia si-ti ridica numeroase semne de intrebare.
4. Arata altfel decat il stiai tu – acest lucru se intampla mai ales la intalnirile la care partenerii s-au cunoscut online sau care nu s-au vazut foarte bine prima oara cand s-au vazut (poate a fost intr-un club). Practic, descoperi ca nu arata asa cum il stiai tu, ci mai rau.

Continuarea pe Lyla.ro